Payitaht Çarşıda Alışveriş Heyecanı Bitmiyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleştirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, esnafın talebi üzerine ekim sonuna kadar uzatıldı.

Yayınlama: 06.09.2017
1.236
A+
A-

BTSO öncülüğünde Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde 2 Haziran 2017 tarihinde startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, Bursa ekonomisinin kalbinin attığı çarşıya hareketlilik kazandırıyor. Alışveriş Günleri, 4 bine yakın işyerinin yer aldığı, 850 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden birisi olan çarşı ve hanlar bölgesindeki esnafa da moral verdi.

Türkiye’deki birçok çarşıya da rol model olan ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ne son başvuru tarihi ise esnafın talebi üzerine uzatıldı. Bölgeden alışveriş yapan tüketiciler, 31 Ekim 2017 tarihine kadar çarşının belirli noktalarına kurulan başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını almaya devam edecek. Milli Piyango İdaresi tarafından 7 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihliler belirlenecek. Akredite olmuş işyerlerinden toplam 100 TL’lik alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonu talihlilere dağıtılacak.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 7 asırlık geçmişe sahip ve Osmanlı’nın ilk ticaret merkezlerinden olan Tarihi çarşı ve hanlar bölgesindeki ticaretin artırılması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Burkay, “Asırlara dayanan tarihi ve ticaret kültürü ile şehrimizin bir hazinesi olan bölgemizin mevcut potansiyelini artırarak dünyadaki alışveriş standartlarına ulaşmasını hedefliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşların talebiyle 31 Ekim tarihine kadar uzattık” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş