Sektörde çığır açacak

İnegöl’de faaliyet gösteren birçok önemli mobilya firmasının aynı çatı altında yer aldığı, mobilya sektöründe yeni bir çığır açacak olan Mobilya AVM’nin yapımı büyük bir hızla devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 09.05.2014
944
A+
A-

Mobilya AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, A etabında yapımla ilgili çok önemli bir mesafe kat edildiğini ve çok yakın zamanda üyelerin işyerlerin teslim edileceğini, B Etabının ise hafriyat çalışmaları tamamlanmış olup temel atmaya hazır hale getirildiğini ifade etti.

 

A ETABINDA 53, B ETABINDA 42 İŞYERİ HİZMET VERECEK






Yapım çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Yusuf Şen şunları söyledi: İnegöl’ün mobilya başkenti olması adına en önemli vizyon projelerinden biri olacak olan İnegöl Mobilya AVM’nin yapımı büyük bir hızla devam ediyor. İnegöl’de faaliyet gösteren birçok önemli mobilya firmasının aynı çatı altında yer aldığı bu büyük proje ile İnegöl’lü mobilyacılarımız sektörde yeni bir çığır açacaklardır. Bölgeye ve ülkeye örnek olacak bu projeyle mobilyacı esnafımız tüm dünya ile rekabet edecek, ürünlerini bu büyük Mobilya AVM’de teşhir ederek yeni pazarlara ulaşma adına büyük bir fırsat yakalayacaklardır. Ben 1 Nisan 2014 itibariyle İnegöl Mobilya AVM’nin Genel Müdürü olarak göreve başladım. Bu süre zarfında hem sektör içinden hem de diğer sektör temsilcilerinden projeye ilişkin çok güzel tepkiler aldığımı memnuniyetle ifade etmek istiyorum. İnegöl Mobilya AVM projeniz bilindiği gibi A ve B etaplarından oluşmaktadır. A etabımızda yapımla ilgili çok önemli bir mesafe kaydedilmiş ve çok yakın zamanda üyelerimize işyerleri teslim edilerek iç dekorasyonuna başlanacaktır. B Etabımızın da hafriyat çalışmaları tamamlanmış olup temel atmaya hazır hale getirilmiş bulunmaktadır. A etabında 50 üye 53 işyeri mevcut olup, B etabında da muhtelif ölçülerde 42 işyeri hizmet verecektir. Her iki yapıda da ihtiyacı karşılayacak şekilde kafe, restoran gibi sosyal donatı alanları planlanmıştır.

 

A ETABINDA 450 M2 BRÜT 40 ADET MAĞAZA OLUŞTURULACAK

İnegöl Mobilya AVM projesinin en önemli parçalarından biri olacak olan İnegöl’e ve AVM’ye yaraşır otel inşaatı da hızla devam etmektedir. Otel arsa bedeli ve otele yönelik yapılan tüm harcamalar bulunan yatırımcıdan tahsil edilmiş ve devri yapılmıştır. Bu devirde otelin projesine sadık kalınması şart koşulmuş olup bu konuda anlaşmaya varılmıştır. Bugün burada İnegöl’ün siz değerli medya mensupları aracılığı ile de çok önemli bir konuyu mobilyacı esnafımız ve İnegöl kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. A etabında üyelerimize ait müşterek alanlarda 450 M2 brüt 40 adet mağaza oluşturulacaktır. Bu mağazalarımızla ilgili daha önce kiralamaya ilişkin talep toplanmıştır. Başlangıçta 3 yıl için kira bedeli istenmiş bu durum yapılan son değerlendirme ile 1 yıl olarak revize edilmiştir. Talepte bulunacak esnafımızdan sadece 1 yıl için kira bedeli çek olarak istenecek ve Mobilya AVM’nin faaliyete başladığı tarih itibariyle kira tahakkuku yapılacaktır. Bu uygulamanın mağazalarımıza olan talebi arttıracağına inanıyoruz. Bu konuyla ilgilenen mobilyacı esnafımızı Mobilya AVM de beklediğimizi ifade etmek istiyorum.

 

TURKİYE’NİN EN BÜYÜK AVM’Sİ TEK TEMALI AVM’Sİ

Büyük bir heyecan ve şevkle yapımı devam eden Mobilya AVM ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Haluk Özbek’in de görüşlerini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. “Türkiye’nin Mobilya başkenti olma yolunda ilerleyen İnegöl’de bu şekilde toplu bir Mobilya AVM eksikliği olduğu ve bu proje ile bu eksikliğin üst standartlarda giderileceğine inanıyorum. Toptancı açısından tanınan bilinen İnegöl’ün son tüketici nazarında da tanınması ve bilinmesini sağlamak ve yine bu AVM ile yurt içi pazarına uluslararası pazarları dâhil ederek markalaşmanın önünü açmak olacaktır. Mobilya ticaretinin ulusal ve uluslararası haliyle yılın her dönemine yayılması ve merkezimizin sürekli ziyaret edilmesi için de birçok tanıtım ve organizasyonlar yapılacaktır.” Türkiye’nin en büyük AVM’si ve yine Türkiye’nin tek temalı AVM’si olan İnegöl Mobilya AVM ile İnegöl daha önce birçok alanda gerçekleştirdiği ilklerine bir yenisini daha ilave etmiş olacaktır. Bu gururu ve bu güzelliği İnegöl olarak hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. İnegöl Mobilya AVM yönetimi ve çalışanları olarak tüm sektör temsilcilerine ve ilçe halkımıza saygılarımızı ve selamlarımızı sunuyoruz. Bir kez daha İnegöl Mobilya AVM’nin başta İnegöl’e ve tüm sektöre hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş