TÜMSİAD’dan yeni projeler

TÜMSİAD İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani dün üye ziyaretleri kapsamında gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. TÜMSİAD’ın yapmış olduğu çalışmalardan bahseden Kani, mobilya ile ilgili yeni bir projelerinin olduğu, projeyi kısa bir süre sonra kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Yayınlama: 11.04.2014
1.339
A+
A-

Üye ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren TÜMSİAD İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani dün Dernek Genel Sekreteri Hüseyin Fehimoğlu ile birlikte gazetemiz İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ziyaret ettiler.

 

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Turgut Kani yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Bursa’daki yapı fuarının bereketli geçtiğini ifade eden Kani, mobilya sektörü olarak MODEF fuarına kilitlendiklerini dile getirdi.






 

MODEF fuarının çok önemli bir fuar olduğunu kaydeden Kani, “Mobilya’nın başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İnegöl’ümüz için MODEF fuarlarının apayrı bir yeri var. Bizde TÜMSİAD olarak sektörümüzü nasıl daha büyütebilir düşüncesiyle çeşitli projelerle geliştirdik. Sektörümüze yeni bir soluk getireceğine inandığımız çalışmalarımızı kısa bir süre sonra kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

 

Kendilerine yapılan ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan gazetemiz İmtiyaz Sahibi Uğur Çiçek ise TÜMSİAD’ın kısa zamanda büyük işler yaptığını söyledi.

 

Çiçek, mobilya sektörünün daha da gelişmesi için TÜMSİAD’ın projelerine destek olma anlamında her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş