Web Tasarım Kursu İle Girişimciliğe Adım Attılar

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK) bünyesinde açılan bilgisayar işletmenliği ve web tasarım kursiyerleri, aldıkları eğitimin ardından tasarladıkları web siteleri ile sanal dünyada girişimciliğe adım attı.

Yayınlama: 27.07.2017
1.140
A+
A-

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OSMEK), geleneksel el sanatları ve benzer kursların yanı sıra geleceğin sektörlerine yönelik de eğitimler veriyor. Bilgisayar işletmenliği ve web tasarım kursu da bunlardan biri. Kursa katılanlar, bilişim dünyası ile ilgili her türlü bilgiye sahip olurken, kursu bitirenler tasarladıkları web siteleri ile de sanal dünyaya girişimci olarak ‘merhaba’ diyor.

Özel bir firmada bilgi işlem servisinde çalışan ve OSMEK’in web tasarım kursundan faydalanan Ertuğrul Gürpınar, web tasarım kursunu bitirdikten sonra bir şirket için http://www.2syapi.com sitesini tasarladı.

Hemşire Nefise Akçaoğlu, teknolojiye meraklı biri olarak web tasarım kursuna hobi amaçlı başladığını ifade ederek, “Teknolojinin içerisinde olabilmek ve öğrenmek adına kursa gittim. Sağlık sitesi yapma gibi bir düşüncem vardı. Domain’i doulam.com olarak aldım. Doğum koçluğuydu kurduğum site, ancak kursu araştırdığımda bunun daha faal olmadığını, izin verilmediğini öğrenmiş oldum. Onayı aldıktan sonra çok daha aktif olacak. Kendi portalım olacak” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş