2 bin 550 traktöre muayene

TÜV Türk Muayene İstasyonu tarafından İnegöl’e bağlı mahallelerde (köylerde) bulunan traktörlere yönelik başlatılan, Gezici Fenni Muayene sona erdi. 2 bin 550 traktörün muayenesi yapıldı.

Yayınlama: 23.06.2015
596
A+
A-

Ortaköy mahallesinde başlayan muayene hizmeti Edebey, Kozluca ve Kurşunlu’da sona erdi. Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, dün Kurşunlu mahallesine giderek son gün ki muayene işlemlerini inceledi.

 

TÜV TÜRK’E YENİDEN MÜRACAATIMIZI YAPTIK






Uygulama hakkında açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “2014 yılının son ayına son ayına kadar 2 bin 200 traktörümüzün fenni muayenesini yaptırmıştık. O dönemde program yetmediğinden dolayı yaklaşık 400 traktörümüzün muayenesi olmamıştı. O sebepten aynı anda müracaatımızı milletvekilimiz Hüseyin Şahin aracılığıyla Ulaştırma bakanlığına yaptık. Bu konuda Ulaştırma Bakanlığına müracaat eden tek oda Ziraat odasıydı. Devamında da TÜV Türk’e yeniden müracaatımızı yaptık” dedi.

 

2 BİN 550 TRAKTÖRÜN MUAYENESİ YAPILDI

Müracaatın ardından geri kalan traktörlerin fenni muayene işlemlerinin başladığını hatırlatan Çelik, “Ortaköy mahallesinden muayene çalışmalarına başladık. 4 merkezde yapılması için sözleşme imzaladık. Bu gün muayene çalışmalarımız Kurşunlu mahallesinde sona eriyor. Son işlemle beraber toplam da 5 gün içerisinde 350 traktörün daha muayenesi yapıldı. 2014 yılı ve 2015 yılı olmak üzere toplamda 2 bin 550 traktörün muayenesi yapıldı.” İfadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş