2 Milyon lira ödeme yapıldı

İnegöl Yağlı Tohumlar Kooperatifi alınan kararla yıl içinde ürün teslim eden ortaklarından bazılarına hediyeler verdi. Hediye takdimi öncesi açıklamalarda bulunan Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, “23 Kasım 2015 tarihinde sona eren ayçiçeği alım kampanyasında 1.225 ton’a yakın ayçiçeği kooperatifimiz tarafından alınmış olup, bunun karşılığında yaklaşık 2. milyon TL ödeme yapılmıştır” dedi.

Yayınlama: 30.01.2016
388
A+
A-

Yıl içerisinde ilk ürünü teslim eden, en fazla ürün teslim eden ve en yüksek yağ oranlı ürün teslim eden ortaklara kooperatif yönetimi tarafından hediyeler verildi.

 

2 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILDI






Konuyla ilgili konuşan Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Girgin, “23 Kasım 2015 tarihinde sona eren ayçiçeği alım kampanyasında 1.225 ton’a yakın ayçiçeği kooperatifimiz tarafından alınmış olup, bunun karşılığında yaklaşık 2. milyon TL ödeme yapılmıştır. Bu fiyatlar sonucunda ortaklarımıza yapılacak takribi Fark ödemesi toplam 155.000,00 TL olup, söz konusu ödemeler 01.02.2016 tarihinden itibaren yapılacaktır. Birliğimize güvenerek ürününü kooperatifine teslim eden ortaklarımızı asla mağdur etmeden, üreticinin alın terinin gerçek değerini alabilmesi, üretimin teşvik edilerek devamının sağlanabilmesi için, ayçiçeği fiyatını belirlerken, ürün fiyatının oluşmasına etki eden başlıca faktörler olan ithal yağlık ayçiçeği ve ham ayçiçeği yağı fiyatı, döviz kurları, gümrük vergileri, dünya ve Türkiye rekoltesi, yağlık ayçiçeği üretim maliyetleri, destekleme ve prim ödemeleri, diğer bitkisel yağlar, ayçiçeğinin en çok işlem gördüğü borsalar ile üretici beklentileri tek tek ele alınarak değerlendirilmiştir. Kesin alım fiyatımızın kooperatifimiz ve ortaklarımıza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

 

3 KİŞİYE HEDİYE

Yeni başlatılan hediye uygulamasını anlatan Girgin, “Ayrıca, 2015/2016 iş yılında başlattığımız uygulama ile Kooperatifimize ilk ürün teslim eden, en fazla ürün teslim eden ve en yüksek yağ oranlı ürün telim eden ortaklarımıza Kooperatifimizce huzurlarınızda çeşitli hediyeler verilecektir. Buna göre; İlk ürün teslim eden ortak Muhsin Gülenç, en fazla ürün teslim eden ortak Saim Tekin en yüksek yağ oranlı ürün teslim eden Veli Günay hediye almaya hak kazanan ortaklarımızdır. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN YENİLENDİ

Son olarak Kooperatif binasını daha iyi hizmet verebilmek için yenilediklerini ifade eden Girgin, “Gerekli tadilatlar yapılarak ortaklarımıza yakışır bir görüntüye kavuşturulmuştur. Kooperatifimiz yenilenen yüzü ile banko sistemini kaldırarak ortaklarımıza daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir. Kooperatifimizde ortakların ihtiyacı olan; Fenni Yem, Kimyevi Gübre, Ayçiçek Tohumluğu, Buğday Tohumluğu, Devlet Destekli Tarım Sigortası gibi hizmetler sunulmaktadır” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş