2015’te Görev başında ziyaretler

2015’i görevlerinin başında karşılayan emniyet ve itfaiye çalışanlarını ziyaret eden Başkan Aktaş, “2015 yılının ilçemiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan temenni ediyorum” dedi.

Yayınlama: 02.01.2015
648
A+
A-

2014’ün son akşamını da vatandaşların arasında geçiren Başkan Aktaş, ilk olarak görev başındaki Emniyet Müdürlüğü Alanyurt Polis noktasındaki personeli ziyaret etti. Alanyurt Polis merkezinde görev başında olan personele kolaylıklar dileyen Başkan Aktaş’a Ak Parti İlçe yönetimi ile bazı meclis üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürü  Şükrü Kaplan da eşlik etti. İnegöl’ün huzur içerisinde 2015’i karşılaması için nöbette olan emniyet personeline kolaylıklar dileyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, emniyet müdürlüğü ziyaretinin ardından görev başında olan itfaiye müdürlüğü personelini ziyaret etti.

 

2015 YILI İÇİN HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİ






Ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Aktaş; “Öncelikle 2015 yılının ilçemiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan temenni ediyorum” diyerek konuşmasına başladı. Aktaş, her 31 Aralık’ta yaptıkları gibi ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte 24 saat esasına göre çalışan ekipleri ziyaret etmek istediklerini kaydetti.

 

BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞMAKTALAR

İnegöl olarak olağanüstü bir gün yaşadıklarını belirten Aktaş, aşırı kar yağışından dolayı mer-pa pazaryerinin orta kısmında çatı çökmesi yaşandığını, herhangi bir yaralı ve ölüm olayının olmamasının en büyük tesellileri olduğunu ifade etti. Emniyetin destekleriyle güvenlik önlemlerinin alındığını ve hemen sorunun giderilmesi ve pazaryerinde hayatın normale döndürülmesiyle ilgili bütün çalışmaların dört bir koldan yapılacağını söyleyen Aktaş; “Bursa-Ankara karayolunda olmamız, özellikle organize sanayi bölgesinde kavşak çalışmaları olması ve yan yatan tırlar hasebiyle bazı sıkıntılar oldu. Bu noktada yine emniyet ekiplerimizle birlikte, makine ekiplerimizle, yolları açmak ve beraberinde farklı yol alternatiflerine vatandaşları yönlendirmek adına gayretli çalışmalar yapıldı. Şehir merkezinde bir taraftan yoğun bir şekilde çalışılıyor. 115 civarında personel, 40 araçla yolardayız. Muhakkak yetemediğimiz yollar vardır. Özellikle elektrikle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Maalesef uedaş’da grev nedeniyle işin yavaşlatılıyor olması bizleri üzdü ve sıkıntıya soktu. Elektrikle alakalı vatandaşlarımızdan belediyemize yoğun bir müracaat var. Yine köylerimizden de 57 köyümüzde problem var ama ekipler büyük bir gayretle bunu halletmeye çalışıyorlar. Dışarıdan takviye ekipler istedik. Konuyu Vali bey’e aktardık. Tüm bu yoğunluğa rağmen özellikle emniyet ve itfaiye teşkilatını ihmal etmemeye çalıştık ve teşkilatımızla birlikte arkadaşları ziyarete geldik. Emniyet müdürümüze ve değerli polis arkadaşlarımıza kolaylıklar, başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Birçok vatandaşımız evinde rahat ve huzurlu bir şekilde dinlenirken, ailesiyle vakit geçirirken İnegöl’ün huzur içerisinde olması adına büyük bir gayretle çalışmaktalar” şeklinde konuştu.

 

KOORDİNELİ ŞEKİLDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

2015’i görevlerinin başında karşılayanlara senenin son akşamında tatlı ikram edip, bir merhaba demek istediklerini ifade eden Aktaş, ilçe emniyet müdürü başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarına başarı ve kolaylıklar dileyerek, kazasız, belasız görev yapma temennisinde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ise yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımıza, meclis üyelerimiz ve yöneticilerimize zaman ayırıp bizleri ziyaret ettikleri için şahsım ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Birkaç gündür yoğun kar yağışıyla birlikte belediyemizin teknik ekipmanları, teknik elemanları ve bütün personeliyle koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve Ankara Bursa trafiğinin sağlık bir şekilde işlemesi için 7/24 birlikte çalışıyoruz. Bize her zaman destek veren, her ihtiyaç duyduğumuzda yanı başımızda yer alan destek veren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Değerli yöneticilerimize, meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum. İnegöl halkımızın mutluluğu, huzur ve güveni için hep birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş