Abdülhamid Han Bulvarı Açılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Abdülhamid Han Bulvarı’nın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımları ile 28 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 11.00’da düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını söyledi.

Yayınlama: 26.01.2017
945
A+
A-

Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkisini birbirine bağlayan yol çalışmasına 2014 yılı Ekim ayında başlanıldığı hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanan Abdülhamid Han Bulvarı’nın 3 km uzunluğunda ve 25 metre genişliğin olduğunu kaydetti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne; Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Osman Kavuncu Bulvarı’ndan ayrı olarak 3. alternatif yol inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri ile28 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı Açılışı törenine tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın Kayseri’ye, hem halkına ve ekonomiye sağlayacağı katkının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediyenin bu çalışmasının kesintisiz ve güvenli bir alternatif yol olması yanında ayrıca ticarete, sanayiye dolayısı Kayseri ekonomisine bir yatırım olduğunu sözlerine ekledi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş