AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ADEM DEMİREL HAVA SAHAMIZI KORUMAK EN DOĞAL HAKKIMIZDIR

Düşürülen Rus savaş uçağıyla ile ilgili açıklamalarda AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, yaşanan hadisenin siyasi malzeme yapılamayacağını belirterek, “Rus uçağı 5 dakika içerisinde 10 kez ikaz edilmesine rağmen sınırımızı ihlal etmeye devam etmiştir. Uluslar arası angajman kuralları çerçevesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait iki F-16 uçağı tarafından düşürülmüştür. Kendi hava sahamızı korumak en doğal hakkımızdır ” dedi.

Yayınlama: 26.11.2015
481
A+
A-

 

10 KEZ İKAZ EDİLMESİNE RAĞMEN SINIRIMIZI İHLAL ETMEYE DEVAM ETMİŞTİR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Hatay’ın Yayladağı bölgesinde düşürülen Rus uçağı ile alakalı olarak muhalefet partilerinden destek değil, tenkitler aldık. Bunun ile alakalı neredeyse Türkiye’yi suçlayacaklar. Fransa’da meydana gelen terör saldırısından sonra Fransa hükümetinin aldığı kararlara tüm muhalefet ve basının nasıl destek olduğunu imrenerek gördük. Rus uçağı 5 dakika içerisinde 10 kez ikaz edilmesine rağmen sınırımızı ihlal etmeye devam etmiştir. Uluslar arası angajman kuralları çerçevesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait iki F-16 uçağı tarafından düşürülmüştür”






 

ONLARA YAPILAN KATLİAMA ASLA İZİN VERMEYİZ

“Kendi hava sahamızı korumak en doğal hakkımızdır. Herkes şunu bilsin ki; Bayırbucak Türkmenleri’nin yaşadığı bölgede DEAŞ yoktur. Rusların saldırıları maalesef ılımlı muhalefetlerini ve Bayırbucak Türkmenlerini hedef almaktadır. Bayırbucak Türkmenleri Selçuklu’dan beri Hac yolunu korumaktadır. Onlara yapılan katliama asla izin vermeyiz. Bu konu kesinlikle siyasi malzeme yapılmamalıdır. Devletimiz bu ülkenin güvenliği için ne gerekiyorsa yapmakta olup, yapmaya da devam edecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş