Amed Sportifde Parola Galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk hesapları yapan Amed Sportif Faaliyetler, yarın kendi sahasında yapacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Yayınlama: 11.02.2017
1.076
A+
A-

Ligde zirve mücadelesi veren ve geçen hafta İstanbulspor’a yenilerek, liderlik koltuğunu kaybeden Amed Sportif Faaliyetler, Büyükçekmece Tepecikspor maçını kazanıp, tekrar çıkışa geçmek istiyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı yeşil kırmızılı beyazlı ekipte, tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Taraftara çağrı

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nden Büyükçekmece Tepecikspor maçı öncesinde taraftarlara çağrı geldi. Yeşil kırmızılı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şampiyonluk mücadelesi veren takımlarının taraftar desteğine ihtiyaç duyduğu kaydedildi. Açıklamada; “Ligde önemli bir yerde olan ve şampiyon olmayı hedefleyen takımımızın desteğe ihtiyacı var. Yarın oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor maçında büyük taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile Büyükçekmece Tepecikspor engellini aşacağımıza yürekten inanıyoruz” denildi.








Açıklamada, maça gelecek taraftarların takımlarına zarar verecek davranışlardan kaçınmaları ve fair play ruhuna uygun bir şekilde destek vermeleri de vurgulandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.