BAŞKANLAR İNEGÖL VEFA GECESİNE DAVET ETTİLER

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah düzenledikleri basın toplantısıyla Cuma Günü Kent Müzesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan ‘Vefa ve Hatırlama Gecesi’ne tüm İnegöllüleri davet etti.

Yayınlama: 18.12.2015
591
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada; “İnegöl’ün kültür – sanat, spor, edebiyat ve akademik alanda yetiştirdiği önemli isimleri hem halkımıza tanıtmak hem de kendilerinin başarılarını takdir etmek üzere düzenlediğimiz ‘Vefa ve Hatırlama Gecesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. İnegöl Kent Konseyi ile birlikte düzenlediğimiz bu muazzam gece vesilesiyle İnegöl’ümüze değer katan, yaptıkları başarılı işlerle şehrimizin gurur kaynağı olan bu örnek şahsiyetlerle bir kez daha kucaklaşma fırsatı bulacağız. Programımıza İsmail Güldüren, Ayhan Akman, Cemil Kavukçu, Rauf Kavukçu, Memduh Cumhur, Fikri Bayraktar, Nusret Vardar, Yusuf Şahin, Burhan Orhan, Ahmet Sünnetçioğlu, Sedat Kızılcıklı, Haluk Şahar, Nihat Güner, Refik Tabakoğlu, Erdoğan Bektaş, Prof. Dr. Mustafa Ülgen, İsmail Er, Prof. Dr. Adnan Erkuş, Mükerrem Turhan olmak üzere 19 kişi katılım gösterecektir” dedi.

 

“Bizler hem bir vefa örneği olma açısından hem de gelecek nesillerimize örnek olabilecek olmaları hasebiyle bu gecenin tertip edilmesini ve bu öncü insanlarla bir araya gelinmesini önemsiyoruz” diyen Aktaş; “Düzenlenecek gece öncesinde katılımcılarımız İnegöl’deki okullarımızda öğrencilerimizle bir araya gelerek söyleşi yapacak, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşacaklar” dedi.






 

Aktaş son olarak; “Buradan bir kez daha tüm hemşerilerimizi 18 Aralık Cuma saat: 19.30’da Kent Müzesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan ‘Vefa ve Hatırlama Gecesi’ne davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ise, “Geçen sene ilkini yaptığımız programa 16 kişi katılmıştı. Bu yıl ikincisini yapacağımız programa 19 kişi katılacak. Birbirinden kıymetli insanların katılacağı program 19.30 başlayacak. Şimdiden espri ve duygu yoğunluğunun tavan yapacağını ifade edebilirim. Plaketler, katılımcıların konuşmalarının yer alacağı bu gece, İnegöl’ün kültür sanat tarihine geçecek. Siyaset, sanat, spor, akademi ve askeri kanattan gelecek olan kıymetli misafirlerimiz, 8 farklı lisede aynı zamanda söyleşi ve konferans verecekler. İnegöl’de bugün tam anlamıyla Vefa ve kültürel anlamda fırtına esecek. Tüm General Haluk Şahar’dan futbolcu Ayhan Akman’a, Siyasetçi Ahmet Sünnetćioğlu’ndan Cemil Kavukcu’ya, Vali Erdoğan Bektaş’a kadar çok kıymetli insanların katılacağı “İnegöllülere Vefa ve hatırlama” programına İlçe halkımız davetlidir” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş