Bembeyaz gençlik için kayıt zamanı

Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü geçirdiği başarılı yılın ardından yeni dönem için kayıtlarına devam ediyor.

Yayınlama: 22.09.2015
474
A+
A-

Kulüp Müdürü Necat Başkurt, verilen derslerin ve derslerin eğlenceli işlenmesinin çocuklar için mükemmel olduğunu, hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı bulan çocukların başarılı olduklarını ifade etti.

 

KONTENJAN SINIRLI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Necat Başkurt, “Gençlerimiz kuran, ilmihal, itikat, siyer , karakter eğitimi, edep adap eğitimi, türkçe, matematik, ingilizce gibi okula takviye eğitimleri alacak. Bunun yanında izcilik eğitimi, izcilik kampı, sanat çalışmaları, deney saati, sosyal faaliyetleriyle eğitimi eğlenceye dönüştürüyoruz. Çocuklarımızın bu fırsattan mahrum kalmalarını istemiyoruz ve velilerimizi kayıt için bekliyoruz” dedi.

 

HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE

Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları hatırlatan Başkurt, “Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalarda öğrencilerimizin daha da başarılı oldukları gözlemlendi. Hem manevi hem de okul derslerine yardımcı oluyoruz. Bunların yanında da eğlenceli etkinliklerde bulunuyoruz. Böylece çocuklarımız hem eğitim alıyorlar hem de eğleniyorlar. İkisi bir arada olunca bunu zevkle yapıyorlar. Bu nedenle kayıt için velilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş