“Bize diz çöktüremeyeceksiniz”

AK Parti İlçe teşkilatı kurban bayramı nedeni ile bayramın ikinci günü Kültürpark içerisindeki Safari restoranda bayramlaştı. Bayramlaşma programında açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ” Terör örgütü ve uzantıları bizi ve büyük Türkiye Cumhuriyetini diz çöktüreceklerini zannederek, üzerimize geliyorlar. Polisimizin ve askerimizin canına kastediyorlar. Ama bir tek şeyi bilmiyorlar; biz kararlıyız. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız, bize diz çöktüremeyeceksiniz” dedi.

Yayınlama: 28.09.2015
610
A+
A-

Bayramlaşmaya AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

 

AK PARTİNİN HATA YAPMA LÜKSÜ YOK






Birbiriyle tokalaşarak bayramlaşmanın ardından konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Kurban dayanışma, yardımlaşma, paylaşmadır. Kurban bu dünya da misafir olduğumuzun tekrar tekrar hatırlatılmasıdır. Kurban, Allah’a, kardeşliğe yakınlaşmadır. Mekke’de hayatını kaybeden 700’ün üzerindeki din kardeşimize cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralananlara acil şifalar diliyorum. Ülkemiz teröre şehitler verirken, dünya da yoksulluk en ağır şekilde hükmünü sürerken, kurban bayramının gönülleri yumuşatması en büyük arzumuzdur. Bu milleti bölmek isteyen herkes kahrolsun. 1 Kasım seçimlerine doğru gidiyoruz. AK Partinin hata yapma lüksü yok. Bu seçimler hayati öneme sahip.” Diye konuştu.

 

SAĞDUYULU BİR DURUŞ SERGİLEDİLER

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Seçim sandığına giderek oy vererek vazifemi yapıyorum dan ziyade beraberinde bu işin ne kadar önemli olduğunu, bu işle alakalı ne kadar çok şeylerin yapılabileceğini hatırlatmak istiyorum. 2.5 aydır konuşulan tek konu şehit haberleri. Moralimiz motivasyonumuz bozuluyor. Bir önceki bayramda ailesiyle bayramlaşan 100’ün üzerindeki kardeşimiz şu ana aramızda yoklar. Neden? Kalleşçe ve haince yola döşenen mayınlarla, adice kurulan pusularla aramızda yoklar. 78 milyonluk güçlü bir ülkedeyiz. Bu ülkenin eline ayağına bakan bir sürü ülke var. Seçimlere 37 gün var. Ülkemiz istikrarı adına çıkacak sonuç çok önemli. At izinin it izine karıştığı bir dönem yaşıyoruz. Şehit haberleriyle beraber maalesef farklı farklı provokasyonlarla sıkıntılı ortamlar ortaya çıktı. İnegöl’deki STK’lara teşekkür ediyorum. Sağduyulu bir duruş sergilediler.” Diye konuştu.

 

BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’de, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar bizim bu topraklarda hür ve özgür yaşamamızın teminatıdır. Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır, toprak eğer uğrunda varsa vatandır. Biz bu toprağın şerefi ve namusu, bu bayrağın hür bir şekilde dalgalanması için şehitlerimizi 1915 Çanakkale’de, istiklal harbinde ve ondan sonraki süreçte sürekli verdik. Terör örgütü ve uzantıları bizi ve büyük Türkiye Cumhuriyetini diz çöktüreceklerini zannederek, üzerimize geliyorlar. Polisimizin ve askerimizin canına kastediyorlar. Ama bir tek şeyi bilmiyorlar; biz kararlıyız. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız, bize diz çöktüremeyeceksiniz.” Dedi.

 

DEMOKRATİKLEŞMEYİ ENGELLEYECEK BİRÇOK HADİSEDE BULUNUYOR

7 Haziran sonuçlarını analiz ettiklerini aktaran Şahin, “Bu sonuçlardan bize ait olan ödevleri de çıkarttık. Cumhurbaşkanımızın, genel başkanımıza hükümeti kurma görevi vermesiyle birlikte hükümet kurma sürecini başlattık. İyi niyetliydik, kararlıydık. Hükümetin kurulmadığı ortamlarda güç başka bileşenlere geçer, o başka bileşenler Türkiye’nin büyümesine darbe vururlar anlayışındaydık. Diğer partiler 14 ve 4 maddelik deklarasyonlarla önümüze geldiler. Geçmiş dönemlerde de koalisyon hükümeti kurulmuştu. Hiç birinde böyle ön şart ön koşul öne sürülmemiş. Bizim bütün iyi niyetimize rağmen koalisyon hükümeti kurulamadı. Çünkü karşılık bulamadık. 1 Kasım’da yeniden sandığa gideceğiz. Hiç birimizin diğerinden üstünlüğü yoktur. Kürtlerin sesi olmayı savunan, Kürtlerin haklarını savunduğunu dile getiren terör örgütü bugün Kürtlere de zulüm ediyor. Kürtlerin olduğu bölgede kalkınmayı, büyümeyi, demokratikleşmeyi engelleyecek birçok hadisede bulunuyor. Bizim bir tek ülkümüz var 780 bin kilometrekare kardeşçe özgürce ve hür olarak yaşamak, herkesin eşit olduğu anlayışla yaşamak. Biz Kürt arkadaşlarımızı Kürt kardeşlerimizi bir birinden ayrılmayacağı şekilde bin senedir aynı topraklarda yaşadığımız için onlar bizi bizde onları çok seviyoruz. Onların  eğer bir takım istekleri ve talepleri varsa hükumetimiz tarafından zaten yerine getiriliyor, getirmeye de devam edecek. Onların haklarını savunmayı beyan eden PKK’dan da onları ayırmak istiyoruz. PKK ayrı Kürt halkı ve Kürt vatandaşlarımızın istek ve talepleri ayrı şeylerdir. Bunun böyle bilinmesini arzu ediyoruz. 1 Kasım’da Türkiye’nin önüne yeniden sandık konacak yeni bir şans daha doğuyor yeniden bir fırsat daha hepimize doğdu yeniden AK Parti iktidarına fırsat sağlayacak sandık fırsatı önümüze geldi. 7 Haziran çok çalıştık, çok mücadele ettik gitmediğimiz yer kalmasın diye uğraştık ama yeteri kadar destek bulamadık yüzde 41’de kaldık Türkiye genelinde. Şimdi bayram sonrası hem seçim çalışmalarımıza başlayacağız ve insanımızın bizde talep ettiği bizden arzu ettiği tüm taleplere cevap verecek seçim beyannamesini 4 Ekim de Başbakanımız açıklayacak. Ve başbakanımızın açıklamasından sonrada 5 Ekimde resmi olarak parti programı olarak propaganda dönemine başlayacağız “ diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş