Bursa Ankara Karayolu Kapandı TIR yol kenarında kıvrılarak durdu

Geçtiğimizi gün gece saatlerinde Ankara Bursa Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, yağmurlu havada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile TIR’ın ön tarafı dönerek yol kenarındaki 3 metrelik alanda kıvrılarak durabildi. Kazada yaralanan olmazken, Ankara Bursa Karayolu Bursa güzergâhı, çekicilerin çalışmalarını gerçekleştirdiği sırada tamamen trafiğe kapatıldı.

Yayınlama: 26.02.2016
467
A+
A-

İddiaya göre Ali Ataş yönetimindeki 59 PU 376 plakalı dorseli 33 bdk 37 plakalı TIR, yağışlı havada direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Bursa Ankara Karayolu’nda 3 metrelik yol kenarına uçtu. TIR’ın kafa kısmı kıvrılarak 3 metrelik alanda durabilirken, TIR’ın dorsesinin arka kısmı ise havada asılı kaldı. Araç içerisinde bulunan Sürücü Ali Ataş, kazayı yara almadan atlattı.

 

Olay yerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri yönlendirilirken, açık olan yol güzergâhı üzerinde, çekiciler yol kenarında çalışmalarına başladı. Trafiği kapatmamak için çekiciler yol kenarında çalışmalarını sürdürürken, sonuç alınamamasının ardından, yol trafiğe tamamen kapatıldı.






 

Bursa Ankara Karayolu’nun trafiğe kapatılmasının ardından, araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Araçlarından inen sürücüler, olay yerine yürüyerek merakını giderirken, bir taraftan da kazanın resimlerini çekmek için birbirleri ile yarıştılar.

 

Çekicilerin uzun uğraşları sonucu TIR yol kenarında düzeltilirken, çalışmalar sonlandı. Sonrasında ise yol güvenli bir şekilde trafiğe açıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş