BURSA-ANKARA KARAYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA Araçlar birbirine girdi

Bursa-Ankara Karayolu üzerinde meydana gelen olayda, bir sürücü yola fırlayan köpeğe çarpmamak için ani fren yapınca, 5 araç birbirlerine çarparak durabildiler.

Yayınlama: 03.02.2016
494
A+
A-

Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 11.00 sıralarında Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Kaplan Petrol mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; Bursa-Ankara Karayolu üzerinden İnegöl istikametine doğru seyir halinde olan Leman Ö. İdaresindeki 16 E 1236 plakalı, bir anda yola fırlayan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Fren sonucunda duran Leman Ö.’nün arkasında seyreden Lütfi Onur Ç. idaresindeki 34 KH 6803 plakalı otomobil, Mehmet Ç. idaresindeki 16 U 5796 plakalı otomobil, Metin B. idaresindeki 16 BMP 55 plakalı kamyonet ve Adnan Ş. İdaresindeki 16 KDJ 51 plakalı otomobil art arda çarpışarak zincirleme kaza meydana getirdiler.

 

YARALANAN OLMADI






Meydana gelen olayda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayın ardından yol bir süre trafiğe kapanırken ihbar üzerine olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekiplerinin aldıkları tedbirler sonucunda yolun bir şeridi trafiğe açılarak araç sirkülasyonu sağlandı.

 

Kazaya karışan araçların bazıları çalışır durumda oldukları nedeniyle sürücüler tarafından yol kenarına çekilirken bazı araçlar ise çekici yardımı ile yol üzerinden kaldırıldılar.

 

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş