Bursa Unesco Derneğinden Bozbeye Rozet

Tarihe ve bilime verdiği önem sebebiyle Bursa UNESCO Derneği üyeleri arasına alınan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bursa UNESCO Derneği’nin geçmişe ve tarihe gerçek anlamda sahip çıkması bizler için çok önemli. Ortaklaştıracağımız projelerimiz mutlaka olacaktır” dedi.

Yayınlama: 05.03.2017
1.197
A+
A-

UNESCO‘nun kuruluş amaçları doğrultusunda çalışmak ve dünya çapındaki programını gerçekleştirmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Bursa UNESCO Derneği, üye sayısını artırıyor.

Hedeflerini, “Uluslararası işbirliğine dayanarak, bilim, kültür ve eğitim yolu ile dünyada barış ve güvenliği korumak” olarak belirleyen Bursa UNESCO Derneği üyeleri arasına, üzenlenen rozet takma töreni ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

Bademli Anadolu Et Lokantası’nda gerçekleştirilen törende Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa UNESCO Derneği Başkanı Taner Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. Bursa UNESCO Derneği Başkanı Taner Özer, Başkan Bozbey’e, tarihe ve bilime verdiği önem ve bu yönde gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederek dernek rozetini taktı.








Bursa UNESCO Derneği’ne üye olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de “Ortaklaştıracağımız projelerimiz mutlaka olacaktır. UNESCO son derece önemli bir kurum ve inanılmaz desteği var. Bursa UNESCO Derneği’nin geçmişe ve tarihe gerçek anlamda sahip çıkması bizler için çok önemli. Bu anlamda görev alan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Geçmiş hepimizin. Tarihi bilgileri ve belgeleri koruyarak geleceğe aktarmak zorundayız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.