Cuma Pazarı kurulmayacak

MODEF Expo Fuarı’nda, Vehbi Koç İlköğretim Okulu mevkiinde kurulan Cuma Pazarının, bu sene fuar dönemine denk gelecek olan 8 Nisan 2016 tarihinde kurulmayacağı öğrenildi.

Yayınlama: 22.03.2016
1.235
A+
A-

Mer-Pa Pazaryerinin yıkılması sonucunda İnegöl Belediyesi Nikâh salonu bölgesine kurulan Cum-Pa Pazarı, 2015 yılı Kasım ayında gerçekleşen MODEF Expo Fuarı esnasında kurulmuş ve bölgede trafik başta olmak üzere birçok sorun meydana gelmişti. Bu sene de aynı görüntülerin yaşanmaması için toplanan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve Terziler Odası Başkanı Selim Malçok’un yaptıkları toplantıda aldıkları karar sonucunda, 5-10 Nisan döneminde kapılarını açacak olan 35. MODEF Expo Fuarına denk gelen hafta Cuma pazarı kurulmayacak.

 

2 HAFTA BOYUNCA PAZAR YOLDA KURULACAK






Son fuarlarda olduğu gibi bu MODEF Fuarı’nda da bölgeye kurulacak olan çadırın çalışmalarına başlandı. Nikâh dairesi önünde çadırın kurulma çalışmaları devam ederken akıllara Cuma pazarının ne olacak sorusu geldi. Cuma pazarının 25 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde daha önce olduğu gibi Vehbi Koç İlköğretim Okulu’nun önündeki olduğu yola kurulacağı bilgisine ulaşıldı.

 

FUAR ZAMANI KURULMAYACAK

35. MODEF Expo Fuarı’nın açık olacağı 8 Nisan 2016 Cuma gününde ise Cum-Pa pazarı kurulmayacak.

 

BÜYÜK SIKINTI YAŞATMIŞTI

Geçtiğimiz yıl hem fuara katılan firma yöneticileri hem de fuara gezmeyi gelen ziyaretçiler fuar alanına ulaşmakta büyük zorluklar yaşamışlardı. Fuarın ardından yapılan değerlendirme toplantısında ve istişarelerde; pazar nedeniyle yaşanan trafik sıkıntısına vurgu yapılmıştı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş