Danışma Meclis Toplantılısı gerçekleştirildi

AK Parti Bursa İl Başkanlığının belirlemiş olduğu program çerçevesinde, İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilat Başkanı Orhan Okur, 2 aylık periyotlar halinde ilçe danışma meclis toplantılarının devam edeceğini belirtti.

Yayınlama: 24.02.2016
462
A+
A-

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Bursa İl Yönetim Kurlu Üyesi Teşkilat Başkanı İbrahim Güney İlçe Koordinatör Yöneticileri Recep Tığ ve Remzi Yeprem katıldılar.

 

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı’nın basına kapalı olması hasebiyle toplantının içeriği hakkında bilgilendirmede bulunan teşkilat başkanı Orhan Okur, “Basına ve halkımıza açık olarak da danışma meclis toplantıları yapacağız” dedi.






 

PROGRAM SADECE TEŞKİLAT İÇERİSİNDE YAPILDI

Toplantının içeriği hakkında konuşan Teşkilat Başkanı Okur, “İl Başkanlığımızın belirlemiş olduğu program çerçevesinde ilçe danışma meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantının formatı gereği sadece teşkilatımızla yapılan bir program oldu. İlçe teşkilatı olarak yönetim kurulumuz, meclis üyelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız yönetimleriyle mahallelerimiz de başkanları tarafından toplantımızda temsil edildiler” dedi.

 

GÜZEL BİR TOPLANTI OLDU

Danışma meclis toplantısının çok verimli geçtiğini belirten Okur, “Aile içi her şeyin konuşulduğu bir toplantı oldu. Teşkilat olarak yapmış olduğumuz bu istişareden çok verim aldık. İlçemizin ve ülkemizin sorunları ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunduk. Teşkilat mensuplarımızın yetkililerimize sormak istediklerini sorabildikleri, yetkililerimizin de teşkilatımızdan istediklerini aktardığı güzel bir toplantı oldu” dedi.

 

İLK 2 TOPLANTI BASINA VE HALKA KAPALI OLACAK

Danışma meclis toplantılarının formatı hakkında da bilgiler veren Okur, “Danışma meclis toplantılarımızı 2 ayda bir yapacağız. Yapılacak olan ilk 2 danışma meclis toplantısı, teşkilat içi ve basına kapalı olarak yapılacaktır. Senede 2 kez ise yapacağımız danışma meclis toplantılarını halkımıza ve basına açık bir şekilde bakanlarımızın da katılacağı kalabalık ve güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Toplantı karşılıklı olarak yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş