Deplasmandan puan çıkartmak istiyoruz

İnegöl Belediyespor Voleybol Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Ziraat Bankası maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Aksoy, “Deplasmandan puan çıkartmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 19.12.2015
433
A+
A-

Turuncu-lacivertli ekibimiz, Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını Antrenör Aksoy yönetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Aksoy, idman sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ligde tüm takımların puanları birbirine çok yakın. En aşağıdaki takım ile en üstteki Halkbank arasındaki puan birbirine çok yakın. Bizim son 2 maçımız kaldı. Birisi Ziraat Bankası diğeri Halkbank. Bunlar zaten ilk 4 sırada olan takımlar. İlk maçımızı Ziraat Bankası ile oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor ama oradan puan çıkartmak istiyoruz. Özellikle son 2 maçta hem Ziraat Bankası hem Halkbank maçında elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtıp, mücadelemizi gösterip puanlar çıkartmak istiyoruz. Şuanda çizgimiz iyi. Özellikle bu son 2 maçı da en azından belli bir puan alarak bitirirsek, yine aynı çizgimizi devam ettiririz. Ama şuanda hiç bir şey net değil. Söylediğim gibi takımların puanları bir birine çok çok yakın. Çok zor bir ikinci yarı bizi bekliyor ama biz her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz. Uyumumuz iyi çizgimiz iyi. Bunu muhafaza edip daha üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Ekibimizde sakatlığı bulunan Kerem Can Acar’ın dışında eksiğimiz yok. Kerem’in tedavisine devam ediliyor. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner”






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş