Doğa Kolejliler Abalı ile buluştu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi, Küresel Doktorlar Konfederasyonu Başkanı Uzman Psikiyatr olan Doç.Dr. Osman Abalı İnegöl Doğa Kampusu’nda öğrencilerin anne babaları ile bir araya geldi.

Yayınlama: 15.10.2015
541
A+
A-

Kayseri doğumlu olan Abalı ‘’Çocuk Ruh Sağlığı’’,’’Dikkat ve Öğrenme Bozuklukları’’,Nörogelişimsel Bozukluklar’’,’’Psikofarmakoloji ve Nöropsikiyatri’’ alanlarında onlarca kitap, makale ve bildireye sahiptir.

 

İnegöl’de çeşitli başarılarla adından sıkça bahsettiren Doğa Koleji, sene içerisinde öğrenci ve veli eğitimi üzerinde sıklıkla durmaya devam ediyor. Bu eğitimler kapsamında gerçekleştirilen bu etkinliğe veliler yoğun ilgi gösterdi. Akademik başarının yanında aile içi etkileşimin önemine değinen Abalı, öğrenci-veli ilişkisi üzerinde durdu. Velilerin aktif katılımı ile akıllarında mevcut sorularını yönelttikleri seminerin verimliliği yüksek oldu.








 

Öğrencilerin ruh sağlığı, dikkat güçlendirme, öğrenme bozuklukları, aile-öğrenci ilişkileri gibi çeşitli konulara değinen Abalı, Doğa Kampusu’nda seminer gerçekleştirmenin memnuniyetini dile getirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.