Doğa’lılara motivasyon gezisi

İnegöl Doğa Okulları 8.sınıf öğrencileri, motivasyon gezisi kapsamında Nilüfer İMKB Fen Lisesi ve Tofaş Fen Lisesini ziyaret etti.

Yayınlama: 26.02.2016
1.350
A+
A-

Önce İMKB Fen Lisesini ziyaret eden Doğa’lılara okul tanıtımını görevli öğrenciler yaptı. İMKB öğrencileri okulu nasıl kazandıklarını,TEOG ‘ta kaç net yaptıklarını ve çalışma stratejilerini İnegöl Doğa Okulları öğrencileriyle paylaştılar. İMKB’nin başarılı, zeki, renkli aynı zamanda eğlenceli öğrencileri, konferans salonlarında kendilerine sorulan soruları yanıtlayarak Doğa’lı öğrencileri çok etkiledi.

 

İMKB Fen Lisesi öğrencileri: “Sanıldığının aksine biz sadece ders çalışan öğrenciler değiliz. Eğlenceler de düzenliyoruz, sosyal hayatımız da var” diyerek Doğa’lı öğrencileri iyice kendilerine hayran bıraktılar. Daha sonra öğrenciler birbirleriyle: “Seneye görüşürüz” diyerek esprili bir şekilde vedalaştılar.






 

Öğrencilerin ikinci durağı TOFAŞ Fen Lisesi oldu. Okulu tanıtmakla görevli bir öğrenci grubu karşıladı onları. Okulun yapısını çok beğenen Doğa Okulu öğrencileri, kaç netle bu okula girebileceklerini, okulda ne gibi faaliyetler yapıldığını gibi soruların yanıtını aldılar. TOFAŞ’lılar  Doğa Okulu  öğrencilerini çok keyifli  ve sıcak kanlı bulduklarını söyleyerek, “Seneye mutlaka bu okula gelmelisiniz” dediler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş