Elektrik sıkıntısı devam ediyor

Birkaç hafta önce yağan kar nedeni ile köylerde, şehir merkezinde ve eski beldelerde elektrik sıkıntısı baş gösterirken, geçtiğimiz gün yine Alanyurt ve şehir merkezinin bazı noktalarında vatandaşlar elektriksiz kaldı.

Yayınlama: 14.01.2015
666
A+
A-

Kar yağışı ile başlayan elektrik sıkıntısı ara ara devam ediyor. Geçtiğimiz gün ilçemizin bazı noktalarında elektrik sıkıntısı nedeni ile vatandaşlar arıza hattını arayarak şikâyetlerde bulunmak istedi ama buda mümkün olmadı.

 

ELEKTRİK KESİNTİSİ UZUN SÜRELİ Mİ OLACAK








Gelen kış ayı ile birlikte ilçemizde son 40 yılda ilk defa yoğun kar yağışının yaşandığı günler nedeni ile Elektrik sıkıntıları da başlamış ve vatandaşlar UEDAŞ Binası önünde toplanmışlardı. Geçtiğimiz gün gazetemizi arayan vatandaşlar, Elektrik olmadığından dolayı evlerinde ısınamadıklarını ve bu nedenle de akrabalarına gitmek zorunda kaldıklarını bildirdi. Vatandaşlar elektrik sıkıntısı ile ilgili çözüm beklerken, arızaların uzun süreli olmasından şikâyetçi.

 

SOSYAL MEDYA’DA GÜNDEM ELEKTRİK KESİNTİSİ

Sosyal medya üzerinden şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, arıza hattını aradıklarında sürekli olarak, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşan yoğunluktan dolayı tüm müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir” ifadelerini duyduklarını ifade ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.