Fuar firmaların yüzünü güldürdü

İnegöl’de her yıl düzenlenen Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İlk günden itibaren yerli ve yabancı alıcıların akın ettiği fuar, katılımcı firmaların yüzünü güldürdü.

Yayınlama: 06.11.2014
640
A+
A-

Bursa protokolünün katıldığı 32. MODEF EXPO kurdele kesimi ile açıldı. Protokol üyeleri açılışın ardından fuarı gezerek katılımcı firmaları ziyaret ettiler. İnegöl’den toplam 160 firmanın stat açarak ürünlerini tanıttığı MODEF EXPO 8 Kasım tarihine kadar açık kalacak.

 

AVANGART ÜRÜNLERE TALEP VAR






MODEF EXPO’ya katılarak ürünlerini sergileyen MNS firma yetkilisi Dinçer Akçora, “Gelen müşteri açısından memnunuz. Yurt dışından beklentilerimiz aktif bir şekilde devam ediyor. İnşallah bereketli bir fuar geçireceğiz. Daha çok avangart ürünlere talep var. Beklentilere göre gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

 

YURT DIŞINA ÜRÜNLERİMİZİ TANITIYORUZ

Vira Mobilya yetkilisi Selim Bayraktar ise 15 yıldır düzenlenen köklü bir fuara katıldıklarını söyleyerek, “Sadece yurt içi değil yurt dışına yönelik bir fuar düzenliyoruz. Yeni ürünlerimizi yabancı alıcılarımıza gösterip satma imkânı buluyoruz. Bu yıl fuardan beklentimiz büyük. Bu sayede hem firmalarımıza hem de ülkemize ciddi katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

CİDDİ ÖVGÜLER ALIYORUZ

Müşterilerin fuardan 1 hafta önce İnegöl’e geldiklerini belirten Armoni firma yetkilisi Bilal Sarı ise, “1 haftadır yoğun bir ilgi var. Yurt dışındaki müşterilerimizde fuardan önce ürünleri test ederek son gün siparişlerini veriyorlar. Biz fuardan önce yeni model, ürün ve fiyatlarımızdan ciddi övgüler aldık. Fuar bizim için çok iyi başladı” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş