Gala Mobilya’dan 750 kişilik iftar

Gala Mobilya her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. 11’ncisi düzenlenen iftar yemeğine 750 kişi katıldı.

Yayınlama: 09.07.2014
1.220
A+
A-

İftar programı öncesi Gala Mobilya’da 10 ve 15 çalışma yılını geride bırakan çalışanlara plaket takdim edildi. Ardından her yıl 10 kişiyi Umreye gönderen Gala Mobilya, umre kurasının çekilmesiyle, umreye gidecek olanlar ve yedeklerini belirlendi.

 

İftar programında açılış konuşmasını gerçekleştiren Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Kocabaş, “Gala Mobilya 15 yılı geride bıraktı elhamdülillah ve çok güzel noktalara gidiyor. Şu anda  74 ülkeye ihracatımız oldu. Yaklaşık 150 civarında Türkiye’de bayiimiz var ve çalışan sayımızda 235 kişi fabrikamızda var elhamdülillah bugün gördüğünüz gibi aileleri ile beraber şuan burada yaklaşık 750 – 800 kişi buradayız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşallah bu gece çok güzel bir gece geçirmenizi diliyorum ve hepinize afiyet olsun, görüşmek üzere inşallah” ifadelerini kullandı.






 

İNEGÖL BİR MOBİLYA ŞEHRİ

Ardından mikrofonu eline alan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Ramazanınız mübarek olsun. Gerçekten Ramazan çok bereketli bir ay. Eminim ki saat 5 ve 6’dan sonra yorulmaya başlıyoruz, gardımız düşüyor. Susuyoruz, belki biraz karnımızda acıkma hissi uyanıyor ama şunu unutmayın ki Ramazan gerçekten çok bereketli. Eminim ki ve ben bunu çok düşünmüşümdür il yudum suyu içtiğimde diyorum saatlerce hayal kurduğum bu günü bi bardak suyla iş bitti. İş gizemini kaybetti ki asıl zaten orda asıl olanda beklediğimiz o anlar, o saatler. Şimdi kıymetli kardeşlerim birazdan ayrılacağım günde 2 – 3 tane iftar çıkarıyoruz. Tabi burada güzel bir program icra edecek İnegöl’ümüzün iftarı Şemsi Mevlana Derneğinde güzel bir program icra edecek ve bu vesileyle de sağ olsun çok değerli Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkanımıza Eyüphan Bey ve onun ekibi sizleri bir araya getirdi. Şimdi tabi benim burada hem Belediye Başkanı olarak, hem sanayicilik yapmış ağabeyiniz olarak söylemek istediğim bir kaç bir şey var. Biliyorsunuz İnegöl bir mobilya şehri. Şu an bulunduğumuz alanda Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi. Ben buranın Yönetim Kurulu Başkanıyım aynı zamanda. Kıymetli kardeşlerim burası dağ yoluydu. Gerçekten otluk dikenlik bir araziydi. İnegöl’de iddiaya girerlerdi burada organze sanayi bölgesi olur mu? diye. İş adamlarından tabirimi mazur görün ama iddiaya tutuşanlar vardı. Burada kanalizasyon olur mu? Elektrik olur mu? Su olur mu? diye. Allah’a hamdolsun Türkiye’de ezberler bozuluyor. Olmaz denilen birçok şey Cenab-ı Hakkın takdiriyle gerçekten hayata geçiyor” dedi.

 

MOBİLYA BİZİM EKMEĞİMİZ

Ramazan Ayı’nda dış ülkelere gittiğini ve genel olarak Türkiye’nin o ülkelerden 50 yıl önde olduğunu ifade eden Alinur Aktaş, şu ifadelerle konuşmalarını tamamladı: Eyüphan Bey bizim buradaki önemli sanayicilerimizden bir iyi ihracatçılardan bir tanesi oradan biliyorum. Hamdolsun çok planlı, programlı çalışıyorlar. Bizim de tabi yerel yöneticiler olarak, siyasetçiler olarak böyle çalışan insanlara destek vermemiz, katkı vermemiz gerekiyor. Hem dönem dönem böyle programlarda bunlara olası sorunlarında elimizden geldiğince destek vermeye, katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Sağ olsun Başkanım bizimle beraber olabilirsem bir miktar seviniriz dedi. Bende o anlamda buraya geldim. Burada bir araya gelişiyor olmak istiyorum. Bunu yanlış anlamayın bak! Çocukların kariyer günlerine gidiyorum. 4. sınıflara, 5.sınıflara, 6.sınıflara. Sözü çok uzatmak istemiyorum ama anlatılacak çok şey var. Soruyorum oğlum ne olmak istiyorsun? Doktor, Öğretmen, Polis, kızlar da biraz hemşire. Ben başka bir meslek görmedim. Her önüme gelene soruyorum oğlum mobilyacı olmak istemez misin? Yok, hiç kimse mobilyacı olmak istemiyor. Mobilyayla alakalı korkunç bir önyargı var. Hamdolsun son yıllarda kırılmaya başladı. Mobilya bizim ekmeğimiz. Sahip çıkmamız lazım. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş