“Galibiyeti hak edecek futbol oynamadık”

Tuzlaspor beraberliğinin ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, oynanan futboldan hoşnut olmadıklarını belirterek, ” Bugün galibiyeti hak edecek futbol oynamadık” dedi.

Yayınlama: 05.11.2015
520
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, felsefelerinin tam olarak oturmadığını ama ilerleyen haftalarda İnegölspor’un üst sıraları zorlayacağını ifade etti.

 

ANKARAGÜCÜ’NÜ YENİP ÇIKIŞA GEÇMEMİZ LAZIM








Takımın performansından memnun olmadığını belirten İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Şahsım adına 1 puan aldığımızdan dolayı mutluyum. Açıkçası oynanan futbol hiç hoşumuza gitmedi. Tabi İnegölspor’un yeni hocası var. Tokat maçını saymazsak 3. maçına çıktı. Bugün galibiyeti hak edecek futbol oynamadık. Bir de hakemlerle alakalı sıkıntımız var. Maalesef hakemler adaletli maç yönetmiyor. Hakem kırmızı kart çıkarıyor ve beraberliğe oynuyorsunuz. İyi bir sonuç değil bizim için. Önümüzdeki hafta Ankaragücü maçı var. İnşallah orada bir çıkış yaparız. Ankaragücü çok iyi takım, diri takım, pahalı bir takım ama biz İnegölspor olarak zaten iyi takım olma yolunda bir şeyler yapmamız gerekiyor. İnşallah önümüdeki hafta bu zinciri kıracağız diye düşünüyorum. Ankaragücü’nü yenip çıkışa geçmemiz lazım ve öncelikle iyi futbol oynamamız lazım” dedi.

 

BEKLENTİLERİMİZ OLAN FUTBOLCULAR MAALESEF İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL

Beklentilerin olduğu futbolcuların istenilen seviyede olmadığını belirten Güç, “”Yeni transferler yaptık. Bütün futbol takımları hazır değil. Ama biz çok geç adapte olduk. Yeni transferler takıma oturmadı hatta kimisi şu anda yok, sonradan oyuna giriyor. Yani beklentilerimiz olan futbolcular, maalesef istenilen seviyede değil. Bütün sıkıntı orada” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR ÜST SIRALARI ZORLAYACAK

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise, “Paun kaybederiz, alırız bunlar futboluniçinde olan şeyler ama önemli olan bizim gelişmemiz. Çok keyifli karşılaşma oldu. Futbolu bilen bir takımla oynadık ama bizim için 3 puan çok önemliydi. Yukarıya taşıma anlamında 3 puan almak istiyorduk ama pozisyonları biraz daha değerlendirmemiz gerekiyor. Maçta 8-9 pozisyon bulamazsınız. Bir kaç pozisyon bulup değerlendirmek lazım ama bunun yanında kırmızı karttan sonra mağlup da olabilirdik. Puan puandır, ileride hepsi hanemize artı olarak yazılacak. Ama çocukların mücadelesinden dolayı memnunum. Geçen haftalara nazaran fizik gücümüz bu maçta daha iyiydi. Direncimiz daha iyiydi. O nedenle gelişmelerin üzerine katarak artı anlamda geliştirirsek daha iyi olur. Önümüzdeki haftalarda İnegölspor üst sıraları zorlayacak bunu hep beraber göreceğiz” dedi.

 

FELSEFEMİZ TAM YERLEŞMEDİ

“Kendi oyun felsefemiz tam yerleşmedi” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Güngör, “Burada gurup çalışması, sezon başları çok önemli. Bu anlamda hem fiziksel olarak istediğimiz noktada değiliz hem de oyunsal olarak değiliz. Ben geldiğimden sonra bugüne bakıyorum yine top oynamak isteyen özellikle ilk yarılar müthiş yapıyoruz ama ikinci yarılar nedense bu anlamda biraz felsefemizden vazgeçiyoruz” diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.