Genç MÜSİAD’tan Dost Meclisi

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, Dost Meclisi toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya MÜSİAD İnegöl Şubesi İlk Başkanı İş adamı Halil Şekerci’de katıldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 02.04.2015
701
A+
A-

MÜSİAD İnegöl Şubesi İlk Başkanı İş adamı Halil Şekerci’nin konuk olarak katıldığı Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi Dost Meclisi Toplantısı, MÜSİAD İnegöl Şubesi Çok amaçlı salonunda icra edildi. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç MÜSİAD Üyeleri ve Üye adayları ile İnegöl İşletme Fakültesinden öğrenciler de toplantıya katıldı.

 

ŞEKERCİ’NİN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTENDİ






Genç MÜSİAD Şube Başkanı Mesut Ergene, toplantıda yaptığı konuşmada, “Özellikle yeni dönemde üye sayılarını arttırmayı hedeflediklerini, üye yaparken nitelikli üye kriterlerinin olmazsa olmazımızdır. özellikle Yeni Yönetim Kurulu, yeni üyeler ve üye adaylarının kaynaşmasını sağlamak, Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi olarak 2015 Yılında yapılacak çalışmalar hakkında Üyelerimizi bilgilendirme için buradayız. Özellikle Üyelerimizin yeni oluşu ve üye adaylarımızın çokluğu nedeni ile MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Bilinci üzerine engin deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak üzere, MÜSİAD İnegöl Şubemizin kuruluşunda büyük hizmetleri olan ve 1996-2000 yılları arasında Şubemizin İlk başkanlık görevini üstlenmiş Değerli Büyüğümüz Halil Şekerci’ye de bizleri kırmayıp programımıza katıldığı için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

BURALARDA BULUNMAK AYRICALIK

Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci ise, “Öncelikle Genç MÜSİAD’lılar tarafından böyle bir programa davet edilmekten dolayı büyük onur duydum. MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ı iyi kavramak gerekiyor. Geçmişte işadamları olarak bırakın yurt dışını şehir dışına bile doğru düzgün çıkamazken, MÜSİAD’la tanıştıktan sonra ülkeler gezmeye başladık. Özellikle mobilyacılar olarak yeni pazarlar yeni müşteriler bulmak adına, MÜSİAD ile tanıştıktan sonra Yurt dışına çıkma cesaretlerimiz geldi. Yurt dışına çıkma konusunda kolaylıklara kavuştuk. Bu sebeple MÜSİAD’ın bir iş adamı STK’sı olarak çok büyük bir kurum olduğunu, buralarda bulunmanın ayrıcalık olduğunun farkında olun” dedi.

 

Programın sonunda katkılarından dolayı Halil Şekerci’ye Genç MÜSİAD İnegöl şubesi Başkanı Mesut Ergene tarafından Hediye takdim edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş