Genel Merkezden Ak Partili Meclis Üyelerine Eğitim

AK Parti’ li Belediye Meclis üyeleri, Genel Merkez’ in düzenlediği eğitim programı çerçevesinde, Belediye Meclis üyelerinin görev ve sorumlulukları hakkında eğitimden geçti.

Yayınlama: 20.02.2017
1.045
A+
A-

AK Parti Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Genel Merkez Yerel yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programı çerçevesinde, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve 2. Bölge Koordinatörü Salih Koca’nın katılımı ile teşkilat içi eğitimden geçti. Şehzadeler Belediyesi Bedesten Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen eğitim programına AK Parti Genel Merkez Yerel yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet çerçi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli “Türkiye olarak girmiş olduğumuz bu halkoylaması sürecinde tüm teşkilatımız ile birlikte bir bütün olarak çalışacağız. Bu noktada ana kademe yönetim kademelerimizden, Belediye başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimize ve en ücra mahalle temsilcimize kadar bu çalışmalarımızı yaparak Manisa’da 16 Nisan’ da yapılacak olan Halk oylamasında en iyi sonucu almak için çalışacağız. Bu noktada Genel Merkezimiz ile sürekli istişare halinde olacağız” dedi.

İl Başkanı’nın konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 2.Bölge Koordinatörü Salih Koca Belediye Meclis üyelerine, Belediye Meclis üyesinin görev ve sorumlulukları, teşkilat ile ilişkileri ve çalışmaları hakkında sunular yaptı. 16 Nisan’ da yapılacak olan Halk oylamasına’ da değinene Koca “Teşkilat olarak Şehrin her noktasında olacağız her insana dokunacağız. Bu noktada Belediye Meclis üyelerimize de büyük görevler düşmektedir. Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimiz bu süreçte üslup ve konuşma tarzına kadar azami özen göstermeli ve mümkün olabilindiğince fazla insana dokunmalı ve bu anayasa değişikliğini anlatmalıdır” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.