Hasanoğlu’ndan yeni yönetime jest

Beşiktaşlılığı ile bilinen Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, geçtiğimiz gün düzenlediği program ile kongre sonrası yeni seçilen İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Yönetimine yemek ikramında bulundu.

Yayınlama: 10.12.2015
496
A+
A-

Besler İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen yemek programına Tahsin Hasanoğlu, Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni Başkanı Abdurrahman Maksutlar ve yönetimi, Sedef Pastanesi İşletmecisi Ahmet Can, Diş Hastanesi Müdürü Murat Çelik ve Diş Hastanesi İdari Sorumlusu Ulvi Karadayı katıldı.

 

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi. Hasanoğlu ayrıca derneğin her faaliyetinde istenilmesi durumunda her türlü katkıyı sağlayacağını ifade etti.








 

Dernek yönetiminin eksiksiz olarak katıldığı yemekte, Beşiktaş’ın İnegöl’de temsili ve faaliyetleri istişare edildi. Yeni Başkan Abdurrahman Maksutlar, Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’na teşekkür ederek, İnegöl’ün Beşiktaşlı değerli büyüklerini her zaman yanlarında olmalarını görmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.