Hedef Play-Off’ta ilk 2

Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, Doğugücü karşısında aldıkları 1 puanın dahi önemli olduğunu, bundan sonraki müsabakalarda puan kaybını en aza indirerek Play-Off Grubu’nu ilk 2 içerisinde tamamlamak istediklerini belirtti.

Yayınlama: 27.02.2016
366
A+
A-

Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, 1. Amatör Küme Play-Off Grubu ilk maçında berabere kaldıkları Doğugücüspor müsabakası ve takımdaki son durum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İLK 2 ARASINA GİRMEK İSTİYORUZ






Süper Amatör Lig’e yükselmek için 1. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda mücadele veren temsilcilerimizden Doğanspor’un Teknik Direktörü Ömer Bakay, “Play-Off Grubu ilk maçında bir başka İnegöl temsilcisi olan Doğugücüspor ile güzel bir maç oynadık. Maça iyi hazırlanmıştık. Müsabaka iki takım adına da dengeli başladı. Sonrasında maçta üstünlüğü ele geçirdik. Pozisyonlarda bulduk fakat değerlendiremedik. 3 puanla başlamak isterdik. Bir puanın da kötü bir sonuç olmadığı düşüncesindeyim.  Kalan 3 maçımızı da ilk 2 takım arasında olmak için gereken puanları toplayabilmek için gereken hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bir haftalık arayı iyi değerlendirip Mimar Sinan Gençlik maçına motive olacağız. Yetenekli ve iyi bir ekibimiz var. Camia olarak kenetlendik. Süper Amatör Lig’e çıkmak için sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

 

YENİ TRANSFERLER ÇABUK UYUM SAĞLADI

Bakay, “6 yeni transferden 3’ü sahada, diğer 3’ü de kulübede oturdu. 2’sini sonradan oyuna aldık. Sonraki maçlarda bize daha fazla katkı yapacaklardır. Yeni transferlerimizin takıma uyumundan memnunum. Çelebi ve Ahmet’in, Doğugücü maçında sakatlıkları bulunuyordu. 2’sinin de sakatlıklarının Mimar Sinan maçına kadar düzeleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş