HEM’den 2016 yılına KPSS kursları

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, önümüzdeki yıl yapılacak olan KPSS’ye yönelik kursların düzenleneceğini ve bu konuda Meslek Yüksek Okulundan öğretim görevlilerinin görev alacağını ifade etti.

Yayınlama: 06.08.2015
645
A+
A-

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, bu sene daha planlı ve doküman desteğiyle birlikte daha ciddi bir şekilde kursların yapılacağını belirtti.

 

EYLÜL AYINDAN İTİBAREN BAŞLATMIŞ OLACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Burhanettin Özdemir, “Önümüzdeki sene yapılacak olan KPSS’nin hazırlıklarını başladık. 2016 yılında yapılacak olan KPSS’ye yönelik hazırlık kursları düzenleyeceğiz. Bu konuda Meslek Yüksek Okulundan öğretim görevlisi arkadaşlar görev alacaklar. Bununla ilgili gerekli planlamasını yaptık. Anadolu Liselerinden görevli Edebiyat, Matematik ve Tarih öğretmenleri müracaatlarımızı aldık. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans olmak üzere KPSS hazırlık kurslarımızı açacağız. Bu sene daha planlı ve doküman desteğiyle birlikte daha ciddi bir şekilde kurslarımızı yapacağız. Bunun yanında yine LYS sınavlarına hazırlık açısından da şimdiden planlarımızı yaptık. Dershanelerin ne olacağı belli değil. Biz Halk Eğitim Merkezi olarak, mezun öğrencilere yönelik kış döneminde LYS sınavlarına hazırlık açısından şimdiden kolları sıvadık. Başvuruları almaya başladık. Bu dönemde de öğrencilere yönelik LYS kursları yapacağız. Örgün öğretime yönelik LYS kurslarını okullar yapıyorlar. LYS kurslarımızı Eylül ayından itibaren başlatmış olacağız” dedi.

 

ŞİMDİDEN HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

KPSS Kurslarını birer sene ara ile iki defa düzenlediklerini belirten Özdemir, “KPSS kurslarını birer sene arayla iki defa düzenledik. Bu anlamda bizim bir tecrübemiz ve altyapımız var. E-KPSS dediğimiz engelli vatandaşlara yönelik de iki defa düzenledik. 2014’de 14 grup, 2012’de de 11 grupla olmak üzere 300 öğrenci kurslarımızı katıldı. LYS kurslarında bir tecrübemiz yoktu. Ama KPSS’de ki tecrübemizi LYS’ye de taşımak istiyoruz. Dolayısıyla şimdiden hazırlıklarımızı tamamladık” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş