İÇME SUYU SORUNU BİTİYOR Temel devlet büyükleri ile atılacak

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Hocaköy’de yapılması planlanan içme suyu barajının temelini çok kısa zamanda devlet büyüklerinin de katılımı ile atacaklarını söyledi.

Yayınlama: 12.03.2016
489
A+
A-

Önceki gece Ankara’dan Bursa’ya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, dün ise İnegöl’de bir dizi programa katıldı. İnegöl AVM’de katıldığı bir açılışta konuşan Milletvekili Şahin, içme suyu barajı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şahin’in temel atma törenine devlet büyüklerinin de katılacağı yönündeki açıklaması, akıllara daha önce İnegöl’e geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı getirdi.

 

150 MİLYON TL HARCANACAK








Milletvekili Hüseyin Şahin, içme suyu barajında yer tahsisinin yapıldığını ifade ederek, “Gelecek nesillere daha güzel ve sağlıklı bir İnegöl bırakmak için hükümetimiz 150 milyon lira harcayacak ve içme suyunu o Uludağ’ın bereketli sularından İnegöl’ümüze içirmiş olacak. İhalesini yaptık, yer teslimini yaptık. Çok kısa zamanda büyüklerimizin de iştiraki ile temelini atacağız” dedi.

 

60 YIL BOYUNCA İÇME SUYU SORUNU YAŞANMAYACAK

İçme suyu barajının 3 yılda tamamlanacağını aktaran Şahin, “Hocaköy’de güzel bir içme suyu barajı yapacağız. Bundan sonra içme suyumuzun kesilmesi, kalitesi, debisi konusunda sıkıntımız olmayacak. Önümüzdeki 60 yıllık perspektifte bu sorunu çözmüş olacağız” ifadelerinde bulundu.

 

BÜTÇE MARATONU MUTLU SONLA BİTTİ

17 gün süren zor ve çetin, kendileri için sonu mutlu biten bir bütçe maratonunu tamamladıklarını belirten Şahin, “Ülkemize 570 milyar liralık yeni bir bütçe çıkardık. İnşallah bu bütçeden önce eğitimimiz, sonra sağlığımız, sonra insanımız… Herkes istifade etmiş olacak” dedi.

 

YENİ OKULLAR YAPACAĞIZ

Şahin, “Eğitimle ilgili sorunlarımız vardı. Huzur Mahallesi’nde ortaokulumuzu bitirdik, Mesudiye Mahallesi’nde lisemiz devam ediyor. Hocaköy’de ilkokulu bitirmek üzereyiz. İnşallah hemen burada yakında Anadolu Lisesi’nin ön tarafında bir İmam Hatip Lisesi daha yapacağız. Yeni yeni okul binaları yapacağız ve çocuklarımızı daha donanımlı şekilde yetişmesi için imkân sağlayacağız.”

 

7. KÖPRÜLÜ KAVŞAK AVARLAR’A

“Alibeyköy-Kulaca istikametinde trafik kazaları olmasın diye sadece 12 yılda AK Parti iktidarları döneminde 6’ncı köprülü kavşağı yapacağız. 7’ncisini de bu kavşak bittiğinde Avarlar’a yapacağız. Kaliteli ulaşım, ulaştıran ulaşım, sağlıklı ulaşım, nitelikli ve donanımlı eğitim, içilebilir bir su… Bu çocuklar için, sizler için.”

 

“ÜLKEMİZE KAST EDENLER CEZALARINI BULACAKLAR”

“Allah bizi daha güzel günlerde, barış içerisinde huzur içerisinde, ülkemize kast edenlerin ellerinin kırıldığı ve belalarını bulduğu günlerde buluşturur inşallah. Az kaldı. Bu da olacak. Kararlı bir Cumhurbaşkanımız var. İradesini ve basiretini ortaya koyuyor. İdarede boşluk bırakmıyor. Başbakanımızla uyumlu bir şekilde hükümet, Cumhurbaşkanlığı, parlamento bütün birlikteliği ile çalışıyor. Bu güzel ülkeye, bu güzel insanlara kast ediyorlar. Ama cezalarını bulacaklar. Bir bir de olsa bulacaklar. Çünkü biz büyük ve necip bir milletiz. Biz medeniyet havzasının temsilcileriyiz” açıklamalarında bulundu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.