İKTİDAR YÜZÜ GÖREMEYECEĞİNİ ANLAYINCA İÇİNDEKİ KİN VE DÜŞMANLIĞI KUSTU

Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında yaptığı açıklamalara tepkiler çığ gibi büyüyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aile Hayatı İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseolu, ” Kılıçdaroğlu, herhalde meşru yoldan seçimle bir daha iktidar yüzü göremeyeceğini anlayınca gemileri yakıp; içindeki kin ve düşmanlığı kusarak aklı başından gitmişçesine etrafa saldırmaya başlamıştır” dedi

Yayınlama: 07.04.2016
562
A+
A-

 

Gerek sosyal medya gerekse siyasi parti temsilcilerinin verdiği demeçlerle her gün kendisine tepki gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tepki de AHİD’ten geldi.

 






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AHİD Başkanı Naci Köseoğlu, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Sema hanıma kullandığı edep dışı ve ahlaksız, çirkin ifadeler siyasi tarihimizin belki de en yüz karası ifadelerdir. Değil bir Genel Başkan sokaktaki insana bile yakışmayan bu ifadeler bir kadına yapılabilecek en büyük hakaret ve onun manevi şahsiyetine en büyük saldırıdır. Kılıçdaroğlu, bu ifadelerle kendi tıynetini ve zihniyetini ortaya koymuştur. Kadını aşağılayan bu sözler bizlere İslam’dan, imandan yoksun ortaçağ karanlığındaki bağnaz, kadını şeytan olarak görüp, ‘Ruhu var mıdır, yok mudur’ diye tartışan; Hristiyan din adamlarının zihniyetini ve yine 28 Şubat sürecindeki kukla hükümetin Başbakanı’nın Meclise başörtülü olarak giren Merve Kavakçı’ya yönelik ‘Bu kadına haddini bildirin’ diyerek bütün kin ve düşmanlığıyla İslam’ın sembolü ve Allah’ın emri olan başörtüye tahammül edemeyen o İslam düşmanı darbeci zihniyeti hatırlatmıştır” dedi.

 

“Kılıçdaroğlu, herhalde meşru yoldan seçimle bir daha iktidar yüzü göremeyeceğini anlayınca gemileri yakıp; içindeki kin ve düşmanlığı kusarak aklı başından gitmişçesine etrafa saldırmaya başlamıştır” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Köseoğlu, “Kılıçdaroğlu’na ve bu zihniyetteki insanlara şunu hatırlatmak isteriz; Türkiye eski Türkiye değildir. İmanlı insanların 3.sınıf insan muamelesi gördüğü; başörtülü kızlarımızın üniversite kapılarından zorla başlarının açtırıldığı, ikna odalarında gözyaşlarına boğulduğu, sırf başörtülü olduğu için diploma törenlerine alınmadığı, başörtülü şehit annelerinin orduevlerine giremediği o darbe dönemleri çok gerilerde kalmıştır. Ordu erkanımız hamdolsun şimdi asli görevi olan vatan ve millet müdafaası ile uğraşmakta ve başörtülü kızlarımıza selam durmaktadır. Milletin inancına, tarihine, kültürüne düşman olan değil; hizmet eden idarecilere kavuştuk Elhamdülillah”

 

Köseoğlu, “Kılıçdaroğlu bu edepsiz laflarıyla bu milletin inancına, tarihine, örfüne ve kültürüne ne kadar yabancı olduğunu göstermiştir. Bilmelidir ki bu yüce millet namusu için sadece Çanakkale’de 250 bin vatan evladını feda etmiştir. Osmanlı-Rus savaşında bir evde muhasaraya alınıp namusunu Rus kafirine teslim etmeyip cayır cayır yanmayı göze alan Nene Hatunları, Kara Fatmaların torunudur bu millet. 1000 yıl namusuna ve dinine el uzattırmamış ve uzanan elleri kırmıştır”

 

“Üstelik bizim inancımızda insan eşref-i mahlukattır. Kadın ise annedir, toplumu doğurur. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen Yüce Peygamberimiz, vefatı esnasında son sözlerinden birisinde ‘Kadınlar hususunda Allah’tan korkun’ buyurmuştur. Müslüman iffetli bir kadına ve üstelik Aile Bakanlığı gibi çok mühim ve kutsal bir görevi yapan hanımefendiye yapılan bu küstah hakaret, Osmanlı torunları olan bu necip millet tarafından usulüne uygun şekilde cevabını bulacaktır. Çünkü zerre kadar namus ve iffeti bulunan bir insan kendi bakanına yapılan bu edepsizliğe tepkisiz kalamaz”

 

“Nerede kadın hakları savunucuları? Nerede bu ülkede kadına şiddet yaygınlaştı diye sokaklara dökülen kokarcalar? CHP teşkilatlarını önce kendi genel başkanlarına haddini bildirip; istifaya çağırmaya davet ediyor ve Kılıçdaroğlu’na son söz olarak; bütün peygamberlerin kavimlerine söyledikleri şu ortak sözü hatırlatıyoruz; “Eğer utanmıyorsan dilediğini yap” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş