İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İsmob’u Ziyaret Etti İnegöl’den 40 firma katıldı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen İSMOB Mobilya Fuarına katılan İnegöllü mobilyacılara hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 12-17 Ocak tarihlerinde izlenime sunulan İSMOB Fuarına İnegöl’den 40 firma katılım gösterdi.

Yayınlama: 18.01.2016
564
A+
A-

Başkan Aktaş, İSMOB Mobilya Fuarına katılan İnegöllü mobilyacıları ziyaret etti.

 

FİRMALAR ÇOK MEMNUN








Ziyaret sırasından fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Aktaş; “Salı günü itibarı ile başlayan İSMOB 2016 fuarı için İstanbul’dayız. Ben öncelikle fuara katılan İnegöllü mobilyacılar başta olmak üzere tüm mobilyacılara başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Maalesef bu sene fuar 2 ayrı noktaya düzenleniyor. İlk ayağı Beylik düzündeki TÜYAP fuar merkezinde yaklaşık 40 İnegöl firmamızın da katıldığı fuarımızda gerçekten ciddi hareket ve aktivite gördük. Genel anlamda konuştuğumuzda firmalarımızın çok memnun ve mutlu olduğunu ifade emek istiyorum” dedi.

 

AKİL İNSANLAR SAĞLIKLI KARAR VERMELİ

Bu sene İstanbul Fuarının ikiye bölünmesi konusuna da değinen Başkan Aktaş; Bu yıl İstanbul mobilya fuarı maalesef 2 ye bölündü. Hem TÜYAP’ta hem de 2 hafta sonra CNR’da olmak üzere iki fuar düzenlenecek. İki fuarımızın mobilyacılarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Ancak ben bu noktada inşallah akil adamların ve öncü olanların fuar sonrasında gerekli değerlendirmeleri yaparak bundan sonraki süreçle alakalı daha sağlıklı bir karara varacaklarını tahmin ediyorum” dedi.

 

Başkan Aktaş konuşmasının sonunda; “İnegöl Mobilyamızı en iyi şekilde temsil eden çok değerli yöneticilerimizi de burada görmekten son derece mutlu olduğumu da belirtmek isterim. İnşallah bu fuarlar gerçekleştirilen iki seçim ve buna bağlı olarak ülkemizde yaşanan çeşitli gelişmeler nedeniyle ekonomide yaşanan olumsuz sürecin sonlanmasına vesile olur ve işadamlarının rahat bir nefes almasına olanak sağlar. Bu fuarlar inşallah ekonomik anlamda kötü geçen 2015 yılını telafi eder diye temenni ediyorum. Bu ziyaretim vesilesiyle tekrar tüm katılan firmalarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

MODEF’E HAZIRLIK HASSASİYET İLE DEVAM EDİYOR

2016 yılının mobilyacılar açısından iki önemli fuarla başladığına dikkat çeken Başkan Aktaş, 5-10 Nisan tarihlerinde İnegöl’de gerçekleşecek Modef Fuarının İnegöl için önemine vurgu yaptı ve İnegöllü mobilyacıların büyük bir hassasiyetle İnegöl Mobilya Fuarına hazırlık yaptığını belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.