İnegölspor Play-Off aşkına

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü karşısında 3 puan alarak Play-Off sıralamasına girmek istiyor.

Yayınlama: 19.03.2016
402
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, 3 haftalık galibiyet serisini Ankaragücü deplasmanında 4’e çıkarıp uzun bir sürenin ardından adını yeniden puan tablosunda Play-Off listesine yazdırmayı planlıyor.

 

ARADA YALNIZCA 1 PUAN VAR






Geride kalan 26 haftada 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan temsilcimiz İnegölspor, bu galibiyetlerin 3’ünü son 3 haftada alarak 9 puanı hanesine yazdırdı ve düşme potasından kurtularak Play-Off’u zorlamaya başladı. Ligde 37 puanla 8. sırada bulunan temsilcimiz İnegölspor, cezası nedeniyle 3 puanı silinen ve mevcutta 38 puanla 5. sırada yer alan MKE Ankaragücü deplasmanına çıkıyor.

 

6 MAÇTIR KAZANAMIYORLAR

İnegölspor, toplamda 3 maçtır kazanırken 5 maçtır da mağlubiyet yüzü görmedi. Rakip Ankaragücü ise, evinde oynadığı son 6 maçı kaybetmezken toplamda da 6 maçtır kazanamıyor.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekip, tarihlerinde ilk kez 2013-2014 sezonunda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Ankara’da oynanan müsabakadan ev sahibi ekip 2-0’lık galibiyetle tamamladı. Ekiplerin bir sonraki karşılaşmaları ise 2014-2015 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta yaşandı. Ankara’da oynanan ilk maç 0-0 berabere tamamlanırken İnegölspor, rövanşta evinde ağırladığı başkent temsilcisini 1-0’la mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Son olarak bu sezonun ilk yarısında İnegöl’de karşılaşan ekipler sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak puanları paylaştılar.

 

DÜDÜK ARSLAN’DA

Bugün saat 13.30’da Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Erdem Gökalp ve Mustafa Han üstlenecek.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş