İTSO, Halk Emeklilik ile BES protokolü imzaladı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank iştiraki olan Halk Hayat ve Emeklilik AŞ arasında bireysel emeklilik sistemi(BES) protokolü imzalandı. Üyeleri tasarrufa teşvik etmeyi amaçlayan protokol, maddi avantaj da sağlayacak.

Yayınlama: 30.09.2014
924
A+
A-

Halk Emeklilik AŞ. Bölge Müdürü Arzu Küçüksuyolcu, Halk Emeklilik Bölge Yönetmeni Serkan Özdemir ve Halk Bankası İnegöl Şube Müdürü Gökhan Turhan, İTSO yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Oda ile Halk Emeklilik AŞ arasında bireysel emeklilikle ilgili protokol imzalandı. Protokole göre,  Halk Emeklilikten bireysel emeklilik yaptıran oda üyelerinden, katkı payı üzerinden yapılan yönetim gider kesintisi ile giriş aidatı kesintisi alınmayacak.

 

Oda adına protokolü imzalayan İTSO Başkanı Metin Anıl, bireysel emeklilik sisteminin önemli bir tasarruf araçlarından biri olduğunu belirterek, üyeleri teşvik etmek istediklerini söyledi. 






 

Bireysel emekliliğe devletin de poliçe miktarı üzerinden yüzde 25 katkı verdiğini hatırlatan Anıl, “Bireysel emeklilik sistemi, kişisel olarak bir çeşit tasarruf olmasının yanı sıra ülkemizin sermaye birikimine katkısı açısından da büyük önem taşıyor.  Üyelerimizi hem tasarruf yapmaya, hem protokolün sağladığı avantajlardan yararlanmaya çağırıyorum” dedi.   



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş