Jandarma’dan çiftlik evine operasyon

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa – İnegöl yolu dökümü sahası yakınlarındaki yakınlarında bir çiftlik evinde yaptığı operasyonda, MP5 makinalı tabanca, 9 milimetrelik tabanca, pompalı av tüfeği, 1 çelik yelek ve 2 kilo 426 gram esrar ele geçirdi.

Yayınlama: 11.02.2016
480
A+
A-

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir çiftlik evine yapılan operasyonda MP5 makinalı tabanca ele geçirildi. Operasyonda evinde silahların yanı sıra uyuşturucu madde de ele geçirilen A.K. adlı şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Kestel İlçesi Aksu Mahallesi’nde oturan A.K. adlı kişinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığını belirledi. Jandarma ekipleri, narkotik köpeği ‘Varis’in de katıldığı operasyonla Aksu Mahallesi Bursa- İnegöl yolu dökümü sahası yakınlarındaki A.K.’ye ait çiftlik evi ve eklentilerinde arama yaptı. Aramada, MP5 makinalı tabanca, 9 milimetrelik tabanca, pompalı av tüfeği ve bu silahlara ait şarjör ve mermiler ile 2 kilo 426 gram esrar, 1 adet çelik yelek ele geçirildi. Gözaltına alınan A.K. jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.






 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş