Kardeşlik pekişmeye devam ediyor

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel ile İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici de hazır bulundu.

Yayınlama: 09.01.2016
490
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar; “Bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.  Yazın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve belediye meclis üyelerini Posof’ta ağırlamış ve bu ziyaretten büyük bir mutluluk duymuştuk. Bu ziyaretler iki kardeş şehrin dostluğunun gelişmesi ve kardeşliğinin daha da pekişmesi adına önemlidir. İnegöl Belediyesi’nin bizden daha donanımlı bir konumda olmasından dolayı kardeşliğimizin daha da artması adına dönem içerisinde belediyemize katkı ve destekleri oluyor. Bu kapsamda belediyemize iki adet iş makinesinin kazandırılmasına katkıda bulundular. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ulgar; “Kardeş şehir olgusunun daha da artması için karşılıklı ziyaretler devam edecektir. Bu manada kış döneminde bizler, yaz döneminde Belediye Başkanımızı ve meclis üyelerimizi Posof’ta her zaman ağırlamaktan onur ve kıvanç duyacağımızı buradan belirtmek isterim” dedi.

 

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle Posof Belediye Başkanımıza, İnegöl Posoflular Dernek Başkanına ve konuklarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Posof ve İnegöl mesafe olarak çok farklı noktalarda olsalar da gönülleri bir atan, birbirleri için dua eden iki kardeş şehir olgusu karşımıza çıkmaktadır. Bu duygularla kısa bir süre önce bildiğiniz üzere kardeş şehir protokolünü imzalayarak bunu taçlandırdık. Posof bizim gerçekten değer verdiğimiz, önemsediğimiz şirin bir ilçemiz. Şehrimizde de Posof kökenli, aynı zamanda Posof’ta dünyaya gelmiş ve bir şekilde yaşamına İnegöl’de devam eden ve Posof ile irtibatını koparmayan çok sayıda vatandaşımız var. Buradan hareketle Posof’a hizmet etmenin de aynı zamanda hem İnegöl’e hizmet etmek hem de bu ülkeye hizmet etmek olduğunu biliyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Posof Belediye Başkanımız da sağ olsunlar dönem dönem bizleri ziyarete gelerek, buradaki etkinliklere katılarak aynı zamanda Posof’taki hemşerilerine hizmet ederken, buradaki Posof kökenli vatandaşlarımızın da gönüllerini ve dualarını almaya çalışıyor. Bu konuda göstermiş oldukları gayret ve özverilerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar devam eden ikili ilişkilerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir. Kardeşliğin pekişmesi adına bazen proje bazlı, bazen ekipman desteği olarak bazen de karşılıklı ziyaretler ve tecrübe paylaşımı ile bu ilişkiler artarak devam edecektir. Son olarak başkanımıza tekrar şehrimize hoş geldiniz demek istiyorum. Onun şahsında tüm Posoflu dostlarımıza ve hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı günler diliyorum” dedi.

 

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ile birlikte Ocak ayı Belediye Meclis Toplantısına katıldı.

 

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar daha sonra İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen iş makinesi için destek ve katkı veren Merhum Salih Kaplan’ın kızı Meral Kaplan Akyol’u iş yerinde ziyaret ederek plaket takdiminde bulundu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş