Köylü kesintilerden şikâyetçi

İnegöl’ün kırsal bölgelerinde son günlerde yaşanan elektrik kesintileri nedeni ile vatandaşlar mağdur ediyor. Köylüler, kesintiler nedeni ile elektronik cihazlarının bozulduğunu ifade etti.

Yayınlama: 05.02.2016
425
A+
A-

İnegöl’de ve çevre köylerinde yaşanan elektrik kesintileri özellikle hayvancılıkla uğraşan köylüleri maddi zarara uğratıyor.

 

GAZ LAMBASI KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUZ






Sıkça yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle evlerindeki birçok elektronik cihazları ile elektrikli ev aletlerinin bozulduğunu ifade eden Eymir Mahallesi sakini Mustafa Ergin, “Son zamanlarda sık sık kesilen elektrikler yaşamımızı olumsuz etkiliyor. Ayrıca biz hayvancılıkla da uğraşıyoruz. Sabah akşam belirsiz kesintiler nedeniyle süt sağım makinelerimiz süt sağarken duruyor. Bu durumda hayvanımızdan süt sağamıyoruz. Dolayısıyla maddi zarara uğruyoruz. Kar yağdığında, rüzgâr estiğinde elektrikler kesilecek diye korkuyoruz. Bu kadar sık arıza oluyorsa yetkililer buna çözüm bulsunlar. Elektrik şirketi 2 fatura ödemediğimizde elektriğimizi hemen kesiyor. Ama onlardan kaynaklanan kesinti olduğunda biz zarar görüyoruz. Bu devirde sık sık elektrik kesintisi nedeniyle artık evlerimizde gaz lambası kullanmaya başladık. Biz köylülere bunlarımı reva görüyorlar” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş