Kurşunlamada son dakika!

Faturasının yüksek geldiğini iddia ederek ödeme merkezi işletmecisi ile kavgaya tutuşan kimliği belirsiz şahıslar, baba ve 2 oğlunu silah ve bıçakla yaraladı.

Yayınlama: 15.02.2016
524
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, bu akşam saat 20.30 sıralarında Akhisar Mahallesi Pazar yeri civarındaki bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen 3 şahıs, telefon bayisine geldi. Bayiden aldığı faturalı hattın faturasının yüksek olduğunu ileri sürdü.

İŞYERİNDE KAVGA ÇIKTI

Telefon bayisi işletmecisine “Senin sattığın hattın faturası yüksek geldi” şeklinde tepki gösteren şahıs ile telefon bayisi işletmecisi olduğu öğrenilen 64 yaşındaki Halil S. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine işyerinde bulunan Halil S’nin çocukları olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Ümit S. ile 24 yaşındaki Hamit S. ve faturasının yüksek geldiğini iddia eden şahsın yanındaki kimliği belirsiz iki arkadaşı da olaya dahil oldu.






BABAYI VURDULAR, 2 OĞLUNU BIÇAKLADILAR

İki grup arasında önce karşılıklı yumruklar atıldı. Ardından şahıslardan biri yanında bulunan silahı çıkararak baba Halil S’ye ateş etti. Karın bölgesine isabet eden kurşunla yaralanan baba, kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay sırasında Halil S’nin iki oğlu da aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Olaya karışan 3 şahıs kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede baba ve iki oğlunun yaralandığı işyerine gelen polis, kalabalığı güçlükle sakinleştirdi. Sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra baba Halil S. ve oğlu Ümit S. ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hafif bir bıçak darbesi ile yaralanan Hamit S. ise polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

POLİS ZANLILARIN PEŞİNDE

Hastane bahçesi ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, baba ve 2 oğlunu yaralayan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Verilen eşkaller doğrultusunda geniş çaplı soruşturma sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş