Mehmet Baştürk Görevden Alındı mı ?

Milli Eğitim Bakanlığı’nda 14 genel müdürden üçü, 140 daire başkanında 23’ü değişti. 81 il milli eğitim müdüründen 12’si merkeze alındı.

Yayınlama: 15.03.2014
2.615
A+
A-
MEB’de 140 daire başkanından 23 değişti. 81 il milli eğitim müdürlüğünden 12’si merkeze çekildi. Merkeze alınan müdürlerin arasında Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da var.Bursa’da İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile ilçe milli eğitim müdürlerinin görevi sonlandırıldı. Atilla Gülsar’ın kadrosu Ankara’ya alınırken, yerine vekaleten Şube Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici atandı.
 
Bursa’da 17 ilçede görev yapan müdürler ile İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın da görevine son verildi. Uzman kadrosuna geçen ilçe milli eğitim müdürleri ile müdür yardımcıları vekaleten görevlerini sürdürürken, Milli Eğitim müdürü Atilla Gülsar’ın kadrosu Ankara’ya alındı.
 
MEHMET BAŞTÜRK VEKALETEN GÖREVİNİ SÜRDÜRECEK
 
Bursa’da 17 ilçede görev yapan müdürler ile İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın da görevine son verildi. Uzman kadrosuna geçen ilçe milli eğitim müdürleri ile müdür yardımcıları vekaleten görevlerini sürdürürken, Milli Eğitim müdürü Atilla Gülsar’ın kadrosu Ankara’ya alındı. Mehmet Baştürk’ün vekaleten görevini sürdüreceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş