Milli Takım’a 3 oyuncu

İnegöl Belediyespor’un voleybol yıldız takımında forma giyen 1999 doğumlu Batuhan Kaan Çerçiler ve Ahmet Emre Çetinkaya ile 2000 doğumlu Furkan Alınca Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 24 Ocak 5 Şubat tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Gelişim kampına davet edildi.

Yayınlama: 23.01.2016
566
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada; “Salon sporlarına yapmış olduğumuz yatırımların meyvelerini toplamaya başladık. 9 branşta bin 500 lisanslı sporcumuzla faaliyette bulunan kulübümüz Türk sporuna hizmet etmektedir.  Şuanda ilçemizdeki birçok okulda öğrenim gören ve Belediyespor bünyesinde lisanslı olan sporcularımızın, gerek okullarını gerekse de kulübümüzü Bursa’da ve Türkiye’de başarılı bir şekilde temsil etmesi bizleri son derece gururlandırmaktadır. Belediyesporumuzun yıldız takımında forma giyen 1999 doğumlu Batuhan Kaan Çerçiler ve Ahmet Emre Çetinkaya ile 2000 doğumlu Furkan Alınca Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 24 Ocak 5 Şubat tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Gelişim kampına davet edilmesinin kendilerini gururlandırdığını ” ifade etti.

 

Altyapımızdaki sporcuların Milli Takım daveti alması bizleri ziyadesiyle gururlandırdı diyen Başkan Aktaş; “Furkan kardeşimiz daha öncede milli takıma davet almıştı. İnşallah sporcu kardeşlerimiz milli takım kampında başarılı olarak ilçemizi gururla temsil ederler. Oyuncularımızın aileleri başta olmak üzere hocalarına çocuklarımızın yetiştirilmesinde verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını biliyorum” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş