Mozaik’ten gelen dereceler

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu Bursa Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Liseler Arası Yüzme Şampiyonası’nda, Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi öğrencileri Denizcan Levent, Aişenur Acar, Eslem Tahirler ve Osman Balaçiçek toplamda 13 derece ve 11 madalya ile İnegöl’ün gururu oldu.

Yayınlama: 16.01.2016
673
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel İnegöl Mozaik Temel Lisesi Müdürü Bilal Güler, “Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden ve Türkiye şampiyonasına da gitmeye hak kazanarak İnegöl’ü en üst seviyede temsil edecek olan öğrencilerimizi ve antrenörleri Sayın Emrah Gürel’ i kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Türkiye’nin dönüşen ilk Temel Liseler arasında olan kurumumuz, öğrencilerimizin farklılıkları, öğrencilerimizin yetenek ve ilgi alanlarını göz ardı etmeden, aksine eğitim bilimlerinin temel unsuru olan bu öğeleri kendimize ışık tutarak yol çıkmıştır. Okul olarak sadece akademik başarıyı değil, öğrencilerimizin sosyal yönden de gelişmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Gençlerin önünü tıkamamak lazımdır. Düşünün bu çocuklar Milli Takım için çalışıyorlar. Önümüzdeki süreçte Milli Yüzücü olmak için bazı yarışlara gidecekler. Milli Sporcu olunca bu çocuklara üniversiteler birçok imkân ve burs sağlayacaklar. Amacımız çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ise spor ve sanatsal faaliyetler çocuklarımızın önünü tıkayan değil aksine onları daha büyük başarılara sürükleyen unsurlardır. Ayrıca üniversiteye giriş koşullarında bazı değişikler olması bekleniyor. Yapılması planlanan bu değişikliklerin başında da bu tarz faaliyetlerde alınan derecelerin puan olarak öğrenciye dönüşü söz konusudur. İnşallah öğrencilerimize vermiş olduğumuz destekle bu konuda da İnegöl’ de yine öncü olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Dereceye giren öğrencilerden Aişenur Acar ise, “Okuluma ve Antrenörümüz Sayın Emrah Gürel’ e çok teşekkür ediyoruz. Yoğun bir tempoda antrenman yapıyoruz. Yoruluyor ve zaman konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Ancak okulumuz bu konuda bize sonuna kadar destek oluyor. Sürekli arkamızda durduklarına olan inancımız bizleri daha da motive ediyor, başarı için daha fazla çalışmamız için bizlere itici güç oluyor. Şimdi ki hedefimiz ise hem Milli Takım sporcusu olmak hem de Türkiye Liseler Arası Yüzme Şampiyonası’nda öncelikle okulumuzu ve İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmektir. Bu hedefe giderken de okulumuza ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Sayın Emrah Gürel’e olan güvenimiz en büyük sigortamızdır. Kendilerine, kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş