Mustafakemalpaşaya Dev Merkez

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da 37 bin metrekarelik alana spor, sanat ve kültür alanında birçok organizasyona ev sahipliği yapabilecek dev merkez inşa ediyor.

Yayınlama: 22.03.2017
1.134
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı sürdürülen aktivite merkezinin şantiyesinde incelemelerde bulundu. Yaptığı konuşmada, bir yandan Bursa merkezde kalite kenti çalışmalarını gerçekleştirirken diğer yandan tüm ilçelerde benzer faaliyetleri yürüttüklerini ifade eden Başkan Altepe, ilçelerde onlarca yıldır beklenen yatırımların artık Büyükşehir Belediyesi tarafından bir bir hayata geçirildiğini söyledi. Onlardan birinin de Mustafakemalpaşa’da yaklaşık 25 yıldır beklenen gençlik ve spor, yaşam merkezi olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “Burası Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyesi ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılıyor. 30 bin metrekarelik inşaat alanı var ve yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak” dedi.

Başkan Altepe, tamamlandığında tesisin Mustafakemalpaşa’nın hem sosyal hem kültürel hem de sanatsal anlamda kalbinin attığı önemli bir merkez olacağını söyledi. Tesislerde her türlü aktivitenin yapılabileceğini vurgulayan Başkan Altepe, “Projemiz spor sahalarından yüzme havuzlarına, sinema salonlarından sanat atölyelerine ve teşhir alanlarına kadar aklınıza ne geliyorsa her türlü organizasyonun yapılabileceği imkanlara sahip” diye konuştu. İnşaatın hızla sürdüğünü ve çalışmaların yaz ayları içerisinde tamamlanmasını beklediklerini kaydeden Başkan Altepe, “Hizmete girdiğinde ilçenin nabzı burada atacak. Mustafakemalpaşa’nın gerçek anlamda kalite merkezi olduğunun en büyük kanıtı olacak. Hedefimiz burayı bir an önce kullanılabilir hale getirmek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş