Okyanus eğitimde çığır açacak

2016-2017 eğitim öğretim döneminde İnegöl’de faaliyetlerini sürdürmeye başlayacak olan Okyanus Kolejleri İnegöl Kampüsü adına okul kurucu müdürleri Mehmet Baştürk, Erdoğan Kızmaz ve Fahrettin Baykan Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 03.03.2016
364
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Mehmet Baştürk; “İnegöl Okyanus kolejlerini yeni eğitim öğretim döneminde açıyoruz. Bu konuda inşaatımız devam etmekte. Çalışmalar devam ederken de protokol ziyaretlerine arkadaşlarımız ile başlamak istedik. Geçen hafta kaymakamımızı makamında ziyaret etmiştik. Bugün de Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Öncelikle sayın başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. İnegöl adına böyle güzel bir eğitim yuvasını şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Eğitim deyince de başkanımız geçmişten beri “Eğitim gönüllüsü başkan” olarak anılmakta. İnanıyoruz ki eğitime göstermiş oldukları bu destekleri artarak devam edecektir” dedi.

 

Baştürk; “İnşallah en kısa zamanda okulumuzun inşaatını bitirerek İnegöl insanına, öğrencilere bu güzel eğitim yuvasını sunmak istiyoruz. Kaliteli, başarılı, deneyimli öğretmen kadromuzla İnegöl eğitimine katkı sağlamak istiyoruz. Erdoğan Kızmaz ve Fahrettin Baykan arkadaşımızla beraber inşallah bu amaç doğrultusunda İnegöl’ümüze hizmet etmeye çalışacağız. İnşallah en kısa zamanda okulumuzun açılışında da hem başkanımızı hem de İnegöl insanımızı o özel güne bekliyoruz. Tekrar başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyor, okulumuzun İnegöl’ümüze ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.






 

Okyanus Kolejleri İnegöl kampüsünün kuruluşuna öncelik eden müteşebbislerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “İnegöl’ümüze böyle güzel bir okulu hayata geçirme noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Mehmet Baştürk, Erdoğan Kızmaz ve Fahrettin Baykan Beyefendilere huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Türkiye’de eğitim öğretim ile alakalı son yıllarda çok önemli kararlar alındı. Özellikle özel okulları teşvik etme konusunda devletimiz ve hükümetimiz tarafından önemli adımlar atıldığını görmekteyiz. Bu doğrultuda da hem İnegöl hem Bursa ve hem de Türkiye sathında ciddi yatırımların yapıldığına şahit olmaktayız. İnşallah Türkiye’de bir marka olan Okyanus Kolejlerinin şubesi de İnegöl’de yakın bir dönemde hayat bulacak” dedi.

 

Aktaş; “İnegöl’de de yıllarca eğitime hizmet etmiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış Mehmet Baştürk Beyefendi ile İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı olan Fahrettin Baykan Beyefendi ve beraberinde yine yıllarca okul müdürlüğü yapmış ve İnegöl eğitiminde söz sahibi olmuş değerli bir büyüğümüz olan Erdoğan Kızmaz Bey’in ortaklığında önemli bir kuruluş olarak karşımıza çıkacak olan Okyanus Kolejleri İnegöl kampüsünün yakın zamanda her alanda kendinden söz ettireceğine yürekten inanıyoruz. Hem yaptıkları bu özel ve güzel okul binası ile hem de ortaya koyacakları eğitim kalitesiyle beraber bu yeni okulumuz önemli işler yapacaktır. 58 bin ilk orta ve lise öğrencisinin yaşadığı İnegöl’de Okyanus Kolejlerinin, eğitimde çıtanın yükselmesine öncülük edeceğine inanıyorum” dedi.

 

Aktaş son olarak; “Okyanus Kolejleri İnegöl Kampüsü, 2016 -2017 eğitim öğretim döneminde faaliyetlerine başlayacaktır. Zaten bir taraftan da önümüzdeki yıl ile alakalı öğrenci kayıtları da alınmaktadır. Yapılan bu çalışmalar ile İnegöl eğitim hayatına kaliteli ve pırıl pırıl bir okulu daha katmanın sevincini hep birlikte yaşamaktayız. Şimdiden bu yeni okulumuzun şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş