Öncelik 5 projede

Çevre Yolu 2. Etap çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015’te çalışmaların bitmesini arzuladığını ama 2016’ya kalabileceğini ifade etti. Çevre Yolu 2. Etap için ham yol çalışmalarının da yapıldığını ifade eden Aktaş, şu anda önceliklerinin Büyükşehir’e verilen 5 projenin olduğunu söyledi.

Yayınlama: 18.11.2014
649
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapımı devam eden Çevre Yolu’nun 2. Etap çalışmaları ile ilgili dün açıklamalarda bulundu.

 

MALİYETLİ BİR ÇALIŞMA






Aktaş, “Biz ham yol çalışmalarını yaptık. Zaten şu an ham olmasına rağmen kullanıldığını da biliyoruz. Takdir edersiniz ki bu maliyetli bir çalışma. Dolayısıyla bir yere asfalt attıktan sonra bölge ile alakalı hareketlenmelerde oluyor. Tabi iç taraflar bu bölümde sanayi, diğer bölümde ise sanayi başladı. Dolayısıyla bizim burası da yatırım programında. Büyükşehir’e yazdırdığımız programlardan birisi. Biz Büyükşehir’e öncelikle 5 proje verdik. 5 Proje bizim için önemli. Hepsi de ihale aşamasında. Devamlı da görüşüyoruz” dedi.

 

5 PROJENİN ÖNCELİKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ

“Önceliğimiz 5 proje” ifadeleri ile konuşmalarına devam eden Aktaş, “Beylik hanı, İnegölspor’un şehir dışına taşınması, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, Alanyurt’taki vahşi depolama alanına sosyal tesislerin kazandırılması ve Alanyurt’taki Asri Mezarlığın hayata geçirilmesi. Onunda kamulaştırılması yapıldı. Bunların projeleri teslim edildi. Biz bu 5 projenin öncelikli olduğunu düşünüyoruz. Bunların dışında köy yolları, konaklar, bunların bunların çalışmaları devam ediyor. 2. Etap çalışmalarının son bulmasını 2015 yılında tamamlanmasını arzu ediyorum ama 2016’ya da kalabilir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş