“Seri galibiyetler almak istiyoruz”

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Amed ve Tuzla maçlarına ilişkin taraftar sorumluları Deniz Erdem ve İbrahim Bayram ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Burak Şimşek, seri galibiyetler almak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 18.02.2016
398
A+
A-

Kulüp tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında konuşan Basın Sözcüsü Şimşek, şöyle konuştu: “Bu haftaki Amed maçına baktığımızda iyi hazırlandık ve iyi motive olduk fakat maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Gönül isterdi ki seri galibiyetler yakalayalım. Çünkü grupta puanlar birbirine çok yakın. En azından 2 seri galibiyet yakaladığımızda potaya çıkıyoruz. Aynı şekilde puan alamadığımız seri maçlarda da direk düşme hattına inebiliriz. Seri galibiyetler elde ederek potaya çıkmayı arzuluyoruz. Kemal’in sakatlığı devam ediyor. Özel bir maske yapılıyor. Bununla birlikte 1 ay olan süresini daha aza indirmeye çalışıyoruz. Bu hafta da Tuzla maçımız var. Ayrıca son günlerde sosyal medyada çıkan bazı kulübümüzle alakalı çoğunluğuyla olumsuz olan yorumlara ve paylaşımlara tamah etmemelerini taraftar ve halkımıza bildiriyoruz. Bu tarz konularda itibar edilmesi gereken merci kulübümüzün resmi açıklamaları ve resmi internet sitemizdir.”

 

Taraftar sorumlusu Deniz Erdem ise “Amed maçına gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi sonuna kadar desteklediler. Hiç bir kötü tezahürat olmadan olay çıkartmadan stadı hınca hınç doldurdular. Bunun için taraftarlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Ayrıca emniyet müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza da çok teşekkür ediyoruz. Gayet iyi önlemler aldılar. Hiç bir olay çıkmasına müsaade etmediler. Taraftarımızın bize olan desteğinin devamını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.






 

Son olarak söz alan diğer taraftar sorumlusu İbrahim Bayram, “Tuzla deplasmanımızda taraftarımıza ayrılan 150 kişilik bilet için otobüslerimiz ayarlanmıştır. Taraftarımızın yine desteğini bekliyoruz. Biz her zaman taraftarımızın arkamızda olduğunu zaten biliyoruz. Bu hafta da bizi yalnız bırakmayacaklarından eminiz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş