Trafik bu sokaktan artık tersten seyredecek

Kasım Efendi Caddesi ve Bankalar Caddesi’ni birleştiren sokak olan Küçük Letafet Sokak’ta, trafik artık ters yönden seyredecek. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.04.2015
3.608
A+
A-

Letafet Sokak Esnafı’nın 2 yıldan beri, gerek imza toplayarak gerekse ilgili kurumlara müracaat ederek sürdürdükleri çalışmalar sonunda meyvesini verdi.

 

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Trafik Ekipleri, bugün sabah saatlerinde yaptıkları çalışmalar ile dönüş yasağı tabelalarını dikti. Letafet Sokak sakinleri ise çalışmaların 2 yıl önce olması gerektiğini ama yine de ilgili kuruma teşekkür ettiklerini belirtti.








 

TRAFİK KARGAŞAYA DÖNÜŞEBİLİR!

Özellikle Küçük Letafet Sokak üzerinden Bankalar Caddesi’ne dönüşlerin yasaklanmasının ardından, trafiğin yol güzergahı üzerinde bulunan, Çardak Camii Mevkiindeki kavşakta trafik kargaşaları yaşanabilir. Hem Bankalar Caddesi hem de Kasım Efendi Caddesi Üzerinde bulunan trafik yoğunluğunun bu bölgede yoğunlaşacak olması nedeni ile trafikte aksaklıklar meydana gelebilir.

 

ATATÜRK BULVARI ÇİTF YÖN OLACAK MI?

Özellikle alternatif yolların az seviyede olduğu ilçemizde Kasım Efendi Caddesi Üzerinden AVM güzergahına seyreden sürücüler artık Küçük Letafet Sokak üzerinden seyredememesi, akıllara Atatürk Bulvarı’nın çift yön olacak mı? sorusunu getirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.