Zabıta Müdürleri İnegöl’de bir araya geldi

Bursa’nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta müdürleri ve amirleri, İnegöl Belediyesi’nin organize ettiği koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Yayınlama: 28.11.2014
863
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı nezaretinde her ay başka bir ilçede yapılan istişare toplantısına bu ay İnegöl Belediyesi ev sahipliği yaptı.

 

Toplantıya; İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürü M. Gazali Şen ile birlikte 17 ilçenin zabıta müdür ve amirleri katıldı.






 

PERFORMANSLARINIZI ÜST DÜZEYE TAŞIMANIZA KATKI SAĞLAYACAKTIR

“İlçemize hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban  ”Sizleri İnegöl’de misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz. Sizler son derce önemli işler yapan bir kurumun temsilcilerisiniz. Belli periyodlarla bu şekilde bir araya gelmeniz, işlerinizdeki performanslarınızı üst düzeye taşımanıza katkı sağlayacaktır” dedi. Taban, zabıta ekiplerinin zor bir görev üstlendiklerini belirterek, bu istişare toplantılarının önemli konularda fikir alışverişinde bulunmak için önemli bir fırsat sağlayacağını söyledi.

 

Zabıtanın, trafikten, gıda denetimine kadar toplumun huzurunun korunması için birçok görevi yerine getirdiğini ifade eden ve Zabıta teşkilatının belediyelerin vatandaşa en yakın birimi olduğunu vurgulayan Taban, bu toplantılarla teşkilatlar arası uygulamalarda işbirliğinin artacağını belirterek, toplantının birçok konunun çözümünde görüş alışverişinde bulunulması için zemin oluşturduğunu kaydetti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş