ZİRVE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEĞİZ

Doğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan, Ağaköy karşısında eksiklere rağmen güzel bir futbol sergilediklerini belirterek, önlerindeki maçları kazanarak zirve mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti.

Yayınlama: 24.12.2015
425
A+
A-

1.Amatör 4.Grup’ta zirve mücadelesi veren Doğugücüspor, Pazar günü Gürsu İlçe Stadında AğaköyKooperatifspor ile karşılaştı. Aynı puana sahip 2 ekip yenişemeyince puanları paylaşarak zirve takibini sürdürdüler.

 

FUTBOLDAN MEMNUNUM






Ağaköy maçında sergilenen iyi oyunun kendisini ve camiayı mutlu ettiğini belirten Duğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan, “Cezalı oyuncularımız nedeniyle eksik kadro ile mücadele ettik. Eksik oyuncularımız olmasına rağmen girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Oyuncularımızın sahada sergilediği futboldan memnunum. Gösterdikleri özverili mücadele nedeniyle oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

 

HER ZAMAN GALİBİYET HEDEFLİYORUZ

Erdoğan, Pazar günü saat 12.00’da İnegöl Sanayi Sahası’nda Akpınar İdman Yurdu ile önemli bir maça çıkacaklarını da belirterek, “Rakibimizin puan sıralamasında alt sıralarda olması maçın önemini dahada arttırıyor. Biz gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanda rakip kim olursa olsun mutlak kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızı Pazar günü oynayacağımız Akpınarspor maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş