Agdden Siyer- İ Nebi İmtihanı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından Türkiye genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Siyer-i Nebi imtihanı Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde de yapıldı.

Yayınlama: 20.12.2017
1.134
A+
A-

Bin 48 öğrencinin başvurduğu imtihan Mustafakemalpaşa’da 3 merkezde yapıldı. Sınava giren öğrencileri velileri bahçede bekledi. AGD İlçe Başkanı Başkanı Ümit Aydın, “Bu ödüllü bir imtihan. Aynı zamanda inanıyoruz ki kaybedeni olmayan bir imtihan. Elbette dereceye giren öğrencilere hatırı sayılır hediyeler verilecek. Ancak biz bütün gençlerimize verilen en büyük hediyenin Peygamber Efendimizi öğrenmeleri olduğuna inanıyoruz. Türkiye genelinde 600 bin genç bu imtihana girdi. Gençlerimizin bu yarışmaya ilgi göstermesi hem kendileri, hem aileleri, hem toplumumuz, hem de insanlık için bir umuttur” şeklinde konuştu.

Ödüller sınav sonuçlarının açıklanacağı 31 Aralık tarihinde, ilçelerin dereceye girenleri, illerin dereceye girenleri ile Türkiye geneli dereceye girenlere verilecek. 31 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Mekke’nin Fethi programında dereceye girenler ödüllendirilecek.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş